Passport

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mene zanima, kaj vse rabim, da mi naredijo pasuš? Slike za biometričnega že imam, a morm sam na upravno enoto s tem in vse ostalo tam dobim in plačam?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Če imaš še starega, ga nikakor ne pozabi vzet s sabo!

huh vprašanje kje je, ker ni veljaven že cca. 5 let, ga nisem rabil od takrat, ker sem samo z osebno potoval, če se prav spomnim, so ga že preluknjali

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Če je potekel, sem 99,99% da ni važno. Samo ne bi ti izdali novega brez preklica veljavnosti starega (ne moreš imeti dveh veljavnih potnih listov na enkrat). Seveda rabiš pa tja priti z osebnim dokumentom, osebno izkaznico torej
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
a se da dobit kako potrdilo za prestop meje?
potni list mi ne velja vec, ce ga dam pa delat pa ni receno da bo do petka fertik, v nedeljo pa bi ga potreboval..:\

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
a se da dobit kako potrdilo za prestop meje?
potni list mi ne velja vec, ce ga dam pa delat pa ni receno da bo do petka fertik, v nedeljo pa bi ga potreboval..:\

ne, samo če nujno rabiš ga lahko dobiš v 1 dnevu - je pa fino, če imaš kak dokaz, da ga rabiš, recimo letalsko karto ali kaj podobnega - ga morš it pa v celje iskat, drugače pa v dveh dneh

@odisej: ja sigurno mi je potekel, potekel mi je takrat, ko smo vse menjali z osebnimi in pasuši vred, pa še nisem bil polnoleten, pa sem rekel nebom ga zdaj dal za 5 let delat (par mesecev mi je manjkalo), ga bom dal delat enkrat, ko ga bom rabil, pa še nisem hotel na vrsti za nov pasuš ravno takrat, ko ga bojo spet vsi menjali (beri 10 let od takrat)

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Če ga nujno rabiš, greš v ponedeljek zjuraj na UE Celje, poveš da nujno rabiš pasoš in ga isti večer lahko dvigneš na pošti v Celju.