passat cc

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
kar se mene tice .... lepotec. kdaj bodo ti avtomobili na ogled v sloveniji?

se en link z youtube ..... zanimiv pristop .... https://www.youtube.com/watch?v=zEso6gZHGwA&NR=1

podpis: potencialni kupec
evil.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Kolega se je pogovarjal s prodajalcem VW-jev in ta mu je namignil, da naj bi v SLO prvi prišli nekje na začetku jeseni/konec poletja. Ampak te informacije so stare že cca. 2 meseca...mogoče je po novem kaj drugače.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Se strinjam. Veliko lepši je od CLS-a. Nagravžnesprednjeluči.press

"Do originala", kar pomeni, da je daleč za njim.
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Meni avto ni nič posebnega. Pač v hišnem stilu, oblikovno brezvezen. Je na tržišču veliko lepših avtov, sploh v razredu CC, ampak za ljubitelje VW-ja je prekrasen.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Verjamem, da ti je všeč (v tvoji predstavitvi sem videl kateri avto imaš).

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Še en ljudski voz za ljudi brez okusa.
crazy1.gif

Sicer pa je sosed ravno včeraj kupil tanovega passata, tako da je potrebno obvezno takoj nabiviti CC-ja ko pride k nam.
smirk-1.gif
:

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj pa ima to veze z temo?
smile-1.gif

Sicer pa tako kot si pameten (oz. si misliš da si), bi lahko vedel da obstajajo ljudje z različnimi okusi, zatorej je to stvar vsakega posameznika. Za mene so VW-ji pač avti za raso brez okusa, če pa ti doživljaš orgazme na Passate in Golfe pa je to tvoja stvar.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Prvi si začel pametovat, gdo je brez okusa. Njemu(tako kot meni), je pač všeč cc izvedba, ne pomeni pa to, da mi je to najlepši avto, tudi druge znamke bi se našle.
wink-1.gif

lp

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Avto je res lep, skoda da je VW in ne pod znamko Audi... V kakem cenovnem razredu se pričakuje da bo ta avto ??

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nič noben ne pametuje, to je zgolj in le moje mnenje. Če ti ni všeč ga preprosto prezri.
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
833
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Avto je res lep, skoda da je VW in ne pod znamko Audi... V kakem cenovnem razredu se pričakuje da bo ta avto ??
Ce bi bil pod znamko audi bi bil kar krepko predrag. Poanta da je pod VW je ravno ta, da si ga tudi "ljudstvo" lahko privsoci.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Ce bi bil pod znamko audi bi bil kar krepko predrag. Poanta da je pod VW je ravno ta, da si ga tudi "ljudstvo" lahko privsoci.

Dvomim da bo ravno za đžabe, upam da se nebo ponovila Phaeton zgodba...