Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
na passatu bi zamenjal ogledala in sicer bi gor dal ogledala od modela 2004, ki imajo poleg ogledala se vgrajene smernike. pa me zanima, ali so smerniki ze originalno zvezani na konektorju ogledala? kaksna pa je situacija recimo pri letniku 1999?
Kaj bos vzel originalne?
Saj druge razlike ni razen da verjetno konektorji ne pasejo pri originalnih. Pa tudi to se da resiti ce vzames nova ohisja konektorjev.
Od 99 letnika se mi zdi da pasejo original.Sam sem menjal tudi na A6 kjer sem montiral novejsa ogledala(01-04) seveda z desnim ogledalom normalne velikosti.
Citat: Uporabnik mac77 pravi:
Kaj bos vzel originalne?
Saj druge razlike ni razen da verjetno konektorji ne pasejo pri originalnih. Pa tudi to se da resiti ce vzames nova ohisja konektorjev.
Od 99 letnika se mi zdi da pasejo original.Sam sem menjal tudi na A6 kjer sem montiral novejsa ogledala(01-04) seveda z desnim ogledalom normalne velikosti.
original bo drag, rabljene pa ne bo lahko dobiti .... po moje bo kar kopija. zanima me kako je s konektorjem za smernike. predvidevam, da napeljave v vratih za smernike se ni, ali pac? jaz bi to tlacil na 3bg serijo letnik/model 2003.
Citat: Uporabnik Hondi pravi:
zdej si pa že malo dolgočasen, stalno iste strani popam pa stalno iščeš kar je na teh dveh straneh...c,c,c, premalo dela v službi domovine?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.