Pasport WD disk 1T

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
Danes sem hotel priklopit disk na računalnik in je le ta zahteval da disk formatiram.

Sam isk imam že več kod leto dni, je dokaj poln podatkov in je še pred približno enim tednom bil v pogonu. Sedaj pa nikakor da ga poženem, na katerem koli računalniku s katerimi koli Windowsi.

Kjer koli hoče disk samo formatirat. Kaj naredit in kako da rešim podate pred formatiranjem

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
Program sem zagnal , tako da dela,.... kaj bo pa naredil pa sporočim
smile-1.gif

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
program je pregledal celoten disk v 24 urah, ko pa bi naj pognal da ga še obnovi pa mi je ponudil največ 100MB,... skatka 0.

Še kakšna rešitev?????

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Jaz sem pred časom imel enak problem. Naj bi se sesul indeks ali nekaj podobnega.
Probal sem več stvari, a na koncu uporabil http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download .
Težava je le-ta, da so vsi oz. skoraj vsi fajli preimenovani in je bilo potrebno vse pregledati in preimenovati.
Če ima kdo boljšo idejo se priporočam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če je bila poškodovana MFT (seznam imen datotek) ni druge rešitve kot it ročno skozi. Jaz bi sicer probal še s kakim drugim programom, ampak bi verjetno bil enak rezultat.

Datoteke so bile verjetno nekaj takega ''_DATOT~1.XY'' ne?

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
V kolikor bi lahko prišel na disk bi že nekako,...apak ga windowsi sploh ne zaznajo,...skratka hočejo da pred uporabo formatiram disk.

Sam program Recuva, je našel datoteke, ki sem jih lahko tudi videl in tu se je tudi končalo.

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Ja nekaj takega, cel kup enih znakov. Sem moral nato vse preimenovat (sem na 80% obupal, ko sem našel kar sem rabil; ko bo čas bom nadaljeval).

Tudi jaz nisem mogel na disk pa sem s programom uspel dobiti dol a v takšni obliki kot rečeno. Probaj iz DOS-a ce ne gre iz W (cmd...), se ne spomnim točno kako sem šel čeprav imam v spominu da je šlo iz Windowsov.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To sem pisal za uporabnika cerko. Tebi pa priporočam, da uporabiš še kak drug program. Možno je tudi, da je samo 100MB možno obnovit.

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
Active@undelite

to je program, ki sem ga sprobal in deluje več kod odlično. Pregleda 1TB disk v 2 minutah in ko obnavlaš direktorije ali posamezne faile dela neverjetno hitro in nima nobenih omejitev.

Priporočam.

Podobne teme