Paški sir pubeci!! - Naročila! :D

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pubeci. Malkom gre po sir, madona!
cheer.gif

Cen še nevem, predvidevam da bodo enake kot lani, give/take 2€.

Torej - TUKAJ - si lahko preberete, kako se je zadeva razvila lani, ko smo malo zamujali, pa je malkom se prepozno spomnil, skratka letos mate 14 dni da se postavite v vrste.

Spet gremo na top kvaliteto in top kilažo
smile-1.gif

Lani ga je za večino naročil zmanjkalo, tako da se tistim ponovno opravičujem!

V primeru da bo naročil 50+ bom moral pobrat vsaj polovične kupnine, ker 2k€ v siru ravno neupam kreditirat, pa mi pol
ostane za 900€ materiala doma...

Točne cene podam med 8-9 naslednji mesec ko pridem dol, računam pa da bodo cene iste.

Naročila do 7mega in niti minute kasneje.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Za vecino narocil ti zmanjka, obenem te pa skrbi, da ti ne bi skoraj pol ostalo ?

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Daj ceno na kg. postavi ne tja v tri dni, ko potem vsi mislimo, kako bo dobra cena, potem se pa za glavo držimo ??

Sicer pa 1 kolut !

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
kot ljubitelju sira mi res ni jasno kaj vidite na tem paškem siru
stupid-1.gif
drag za popizdit glede na to da ni nič posebnega. moje mnenje seveda, okusi so različni

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Za vecino narocil ti zmanjka, obenem te pa skrbi, da ti ne bi skoraj pol ostalo ?

No, pa mej jajce pa se pelji v split, reči tam drugarjem "serbus serbus", jaz sem prišel po 170 kosov,
pol pa mej v žepu 8.500€, pa jih scollaj. Nevem zate, ampak moj bankroll se tam pri 2 jurjih ustavi.

In ja skrbi me, da bi mi 2 koluta ostala, ker je to še vedno 100€, zame še vedno dost dnarja, ti pa če maš
kaj viška, te naložim v Das Auto, pa te žabe peljem dol, pa collaj za alterjevce 500€, pa je to nabavna,
si še nisi naredil za malico, pa še Das Auto rabi nekaj malinovca.

Pametnjakovič, idi kreditirat, in upat da bo tako lani zmanjkalo, vseskupaj za 60€ profe, da o zasegi na
carini govorim, seveda je pa lažje bit za ekranom kot pa za volanom pred carino s sirom nabitim avtom.

Da o tem, da mi lani niti en qrac ni dal za pivo - pa mi tut letos ne rabi, ampak ko si se že ob finance spotakno...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lani je bla ena žoga 40-45€ če se ne motim, sicer pa 45 al pa 55, kaka je razilika, lahko pa greš k JB al pa v Novi Svet,
še bolj priporočam Ribiča na obali, pa ti ga nareže za ene 25€. 10 dag.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Da bi vlozil v tvojo piramidno shemo ? Ne morem, zdah bom ravno poslal $10000 zeni generala Sanija Abacha, da mi bo lahko nakazala milijone dolarjev preminulega moza
cheer.gif

Zakaj te tako skrbi, da imas "samo" 2 tisocaka za zalaganje - ce pocnes dobra dela zastonj, je cisto brezpredmetno kaksen je njihov obseg, v plus se ti steje ze namen, pa se ostalo ti ne bo nic
cool-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Cena na kg je še vedno neznana ???? Ker potem je to tak v praksi: " ja ima okol 5 kg ......" potem gre pa na vago ima pa 3,6 kg.....

No jaz sem vsekakor za en kolut samo imej jajca pa napiši cena po kg bo od cca do cca in potem tehtaj, ko prodajaš .......

Sicer pa sir je bil premija in to je naj važnejše pa Mlacom, ga kot rdeč križ zastonj vozi okoli ...
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Cena na kg je še vedno neznana ???? Ker potem je to tak v praksi: " ja ima okol 5 kg ......" potem gre pa na vago ima pa 3,6 kg.....

En sir ma okol 2,4kg če se ne motim, najlažji lanski je bil za slabih 40 gramov lažji od najtežjega od vseh.

Delate pa tako štalo za teh 40e, a najdražji sir v evropi bi pa vseeno jedli... (ne leti nate)

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Carinki res ne bo posumil k bo avto zarad 400 kil sira lowrider ratu
hysterical-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Vidim, da se je sirček od 7- mega, ko je bil zadnji rok za naročila pa do danes že usmradil ???