ksz...
Važno je, da je treba vse skupaj popljuvat. Človek je naredil most in ga podaril državi. Koliko Slovencev je že naredilo kaj takega? Se poslušal intervju s tem človekom in moram priznati, da mi je všeč njegov način razmišljanja. Ponosen in vesel je, da živi v Sloveniji, za katero pravi, da je najlepši kraj na svetu (koliko Slovencev misli enako?). Novinarka ga je vprašala, kako da je bil most tako poceni (v primerjavi z Mesarskim mostom,...). Lepo je povedal, da so ga zgradili sami in da pri tem ni noben kradel ali mastno zaslužil, pomagali so tudi prostovoljci. Mislim, da so z gradnjo začeli marca letos, pred tem pa so tri leta (?!) zbirali dokumentacijo. Meni je čisto vseeno, če je s tem prišel do kakšnih koristi ali ne, most je na uporabo tako njemu, kupcem njegovih stanovanj ali pa komurkoli drugemu. Všeč pa mi je tudi to, da sta ga blagoslovila katoliški duhovnik in mufti (pa imam drugače veliko povedati proti verskim ustanovam).
Zato pa Alter sralci: ko boste vi naredili nek objekt in ga podarili državi, potem se oglasite in serjite po takšnih dejanjih.