Nedolgo nazaj me je v stegno ugriznil pes. En zob bolj površinska rana, drugi se je zaril precej globoko ("cel zob" po besedah bolničarja). Rano so mi oskrbeli, dali antibiotike, ugotovili, da sva oba s psom ustrezno cepljena, njega baje dali na opazovanje. Po 10 dneh nenaprezanja sem šel do osebnega zdravnika. Občasno se mi po nogi še sprehajajo mravljinci, redkeje me tudi močneje zaboli - kot da bi me nekdo špiknil z iglo. Po zdravnikovem mnenju gre za poškodbo živca, ki naj bi se sanirala v nekaj tednih, lahko pa traja tudi do dva meseca. Pravi, da tule nimava kaj storiti razen dati času čas in da naj ne obremenjujem noge po nepotrebnem. Edino B vitamin da blagodejno deluje. Omenjal je prehranske dodatke in kvas (jaz sem razumel "pivo"
)
Ali ima kdo izkušnje s tovrstnimi poškodbami? Obstaja kakšna dodatna terpija (nevrološko-elektronsko-kajjazvemkakšna) ali naj enostavno počivam in upam na najboljše?
Ali ima kdo izkušnje s tovrstnimi poškodbami? Obstaja kakšna dodatna terpija (nevrološko-elektronsko-kajjazvemkakšna) ali naj enostavno počivam in upam na najboljše?