Parrot mk6000

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Sicer nimam tega ampak mam parrot mini kit slim in sem zelo zadovoljen. Sogovornika slišim dobro tudi pri 130 km/h, pravatako on mene.
Pri temu verjetno stvar ni slabša.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Sam imam v enem avtu Parrota CD3100 LCD v drugem pa originalni Bluetooth proizvajalca vozila. In moram biti iskren, da je Parrot nadopovprečno boljši od serijskega prostoročnega telefoniranja.

Parrot:
- povezava Blutooth se vzpostavi takoj
- pri 160 km/h je telefoniranje možno brez problema
- možnost prenosa številk v imenik
- razni filtri šumenja in podobne zadeve res močno izboljšajo slišnost tako mene kot sogovornika

Originalna inštalacija
- povezava s telefonom je dolga, včasih se sploh se vzpostavi
- ko dobim SMS bi zablokira telefon
confused-1.gif
(pri Parrotu mi ne, ne vem kaj je fora)
- slišnost je zelo slaba. Sogovorniki me praktično ne slišijo, če se res ne derem v telefon, jaz njih slišim OK
- ni možnosti prenosa številk, posledično ni imenika
- draga opcija ob naročilu

imam pa telelfon Nokia E50.

Jaz absolutno priporočam Parrota. Za moje potrebe, pa telefon uporabljam zelo veliko, je to super zadeva, ki absolutno pripomore k varnosti. Slišnost je odlična.
Predlagam, da zadevo montira nekdo, ki to obvlada. Meni so montirali super. Privito je za armaturo, dodali so še en nosilček in zadeva izgleda kar estetsko.

Če imaš kako vprašanje pa kar z besedo na dan.

Lp

ursek

Zelenc'
7. dec 2008
23
0
1
Obema hvala za odgovor!

@Fiat007

Zanima me, če mogoče veš ali imajo vsi Parroti enake priključke za radio oz. zvočnike?

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Čisto 100% ti žal ne morem odgovoriti, ker sistema nisem montiral sam. Se mi pa zdi, da kakšnih razlik verjetno ni
smile-1.gif

Najbolje da preveriš v kakšenm podjetju, kjer se ukvarjajo s prodajo/montažo teh sistemov.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne jemlji tanove MKI serije. Sicer ok zadeva ampak meni redno 1x mesecno tako frizne, da ne pomaga niti kljuc vzet iz kljucavnice. SW redno updatam pa ni spremembe. Lahko da je krivda v sw-ju telefona (htc HD). Sicer je pa fajn, ker imas USB , AUX in ipod konektor.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
sicer za mk6000 nevem, sem pa montiral ck3100 v fotrov avtomobil in deluje super. poveže se lahko z različnimi telefoni (vendar ne naenkrat) in imaš za vsakega posebaj gor imenik itd. sliši se super, enostaven za montažo (zraven je en kup različnih nosilcev), tudi la prilkop na ozvočenje imaš vsaj 2 načina.
lani (al pa predlani, ne spomnim se točno) sem dal zanj ca. 130€ kar je 20€ manj kot je kazen, če te dobijo v telefonom v roki. pa še bolj varno je tak telefonirat.
zmaga.gif