Parkirišče pri Hali Tivoli

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zanima me, kako je s tem parkiriščem pri Hali Tivoli. se ob 20h dvignejo rampe ali ne? ker delovni čas piše, da je od 6h zjutraj do 20h zvečer ...
tongue-1.gif

EDIT: aja, pa koliko stane izgubljena kartica ...
tongue-1.gif
nikjer ne najdem ...

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ker če se prav spomnim, je bilo pred časom tako, da so se dvignile, če je bila prireditev, ampak nisem prepričan, zato ...

kartico sem izgubil, in ko sem jo nazadnje, sem namesto 2€ plačal 30€ (pri WTC-ju, plus, da je bila kartica potrjena v trgovini, ampak je tisti dan full pihalo in mi jo je odpihnilo z roke ... tokrat podobno ...
tongue-1.gif
)

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanima me, kako je s tem parkiriščem pri Hali Tivoli. se ob 20h dvignejo rampe ali ne? ker delovni čas piše, da je od 6h zjutraj do 20h zvečer ...
tongue-1.gif

EDIT: aja, pa koliko stane izgubljena kartica ...
tongue-1.gif
nikjer ne najdem ...

Zvečer dvignejo, tako da se da praktično zastonj parkirat!

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Meni se je pa zadnjič prvič zgodilo, da so bile rampe spuščene tudi po 20h in mi ni bilo nič jasno. Ampak ne vem ali je bil kakšen dogodek...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Folk je te kartice precej izkoriščal po službah, recimo nekdo je delal dopoldne, drugi popoldne, pa so si v službi ob menjavi izmene samo zamenjali kartice in za dva avta parkirana po dobre pol dneva so plačali le pol evra, zato imajo običajno zaprto rampo med tednom tudi zvečer. Oz. tudi sami popoldanci so lahko parkirali za pol evra, tam je imel avto pa od 12-ih do 21-ih.

Dejansko pa plačaš samo do osme ure, naprej je zastonj, tudi če je rampa zaprta. Daš ob 20ih v avtomat in greš ob polnoči in nimaš nič za plačat, le kartico ti potrdi. Za vikend je pa rampa skozi odprta.