parkiranje v bližini Fakult. za šport

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Obstaja kje v bližini Fakultete za šport (dif-a) kakšno parkirišče? Lahko tudi plačljivo / parkirna hiša - za dve urici parkrat na mesec bom že preživela
grin1.gif
Ali pa kak prostor, kjer se parkirno mesto vedno najde... (bloke na Gasparijevi poznam, je še kje kaj podobnega?)

"Bližino" definiram par 100m - ker bom z dojenčkom, pa ne bi glih čez pol Ljubljane hodila...
Za info se seveda najlepše zahvaljujem !!

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
V bistvu ni... Kolikor vem. Najbližja PH je Šempeter pri KC. Folk ful parkira kar ob cesti in po pločnikih na splošno veselje tam živečih, seveda.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.168
16.434
113
iz kje si ti zdej razbral da je preveč lena pa take fore?

drgač sm pa tudi sam mislim predlagati parkinge v okolici Jovota, samo sem premalokrat tam, da bi poznal sceno v detajle....

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če bi zjutraj ostala bi pri Jovutu dobila pp, ampak ker si lena pa preveč crklaš froca boš brez pp ali pa ti redar nabije kazen.

Hvala za dobro idejo
aplauz.gif

Mah, bomo že kaj našli. V skrajnem primeru res pri KC parkirna hiša...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Hm, parkirna hiša od KC-ja je precej daleč od Kodeljevega, pa še ekstremno draga je. Se ti že bolj splača (in hitreje) kje drugje parkirat.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Pa kaj težite, pri Jovutu dopoldan ni problema samo tisto leno rit naj mal zmiga pa bo. Brez kofetkov seveda za dojenčke je itak samo pol ure plavanja. Tako da vse je na tebi in tvoji hitrosti.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Ja no, saj sem vprašala, če je kaj v bližini...
Hvala za info glede JOvota.
Za mojo (kao) leno rit in kofetke pa ne skrbi.

Benady - ja, plavat greva. Saj je očitno, ane
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Kakšni ste vi športniki? Treba je laufat v šolo ne pa guzičarski se vozt v udobnem avtu:))

a naj teče z dojenčkom v roki???? Čeprav moram rečt, da je men to 'potapljanje dojenčkov' krneki...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi: a naj teče z dojenčkom v roki???? Čeprav moram rečt, da je men to 'potapljanje dojenčkov' krneki...

A si to res ti napisu? .......................Drugač pa...tudi ti si priplaval na svet štiberček.

majč

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi: a naj teče z dojenčkom v roki???? Čeprav moram rečt, da je men to 'potapljanje dojenčkov' krneki...

A si to res ti napisu? .......................Drugač pa...tudi ti si priplaval na svet štiberček.

majč

Ja sam mene niso nosil tunkat v vodo na Kodeljevo...res je pa edini res kul prohod imel azteški bog vojne, kolibiri Huitzilopochtli (upam, da sem prov napisal). Mudel je, ko je bil še v maternici, izvedel, da njegovi bratje in sestre snujejo zaroto proti njemu in da ga bodo ubili takoj, ko se rodi...no, tip je potegnil eno ibrhudo foro in sicer je izskočil iz maternice kar v odrasli podobi in v polni bojni opremi ter posledično orenk ruknu po pički svoje sorodnike., kot se pač bogu vojne spodobi..to je bil najbolj zajeban kolibri ever...
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
kdo pa pravi da se dojenčki potapljajo. Čofaotajo v fredovih obročih.

V obraz mu moraš pihnit in potem je vodoneprepusten, sem gledal dokumentarc kako so tole snemali
hysterical-1.gif

nirvana.jpg

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
V LJ razmeroma urejen mestni prevoz, zakaj ga ne uporabljate? Ali da vas gre 3-4 skupaj z enim avtom. Čez komot ga ni, a ?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj pa ne bi šla z avtom? A Ljubljančani naj uporabljajo lasten prevoz samo, ko gredo ven iz mesta?

Halo z otrokom gre..naj parkira čim bližje in se odpravi lepo do Difa. Če plava z otrokom naj plava, se vsaj vidi da se trudi okoli otroka v nasprotju z nekaterimi starši.

"razmeroma urejen mestni prevoz"

Je ja... fuL.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno: