Ja, mogoče res ne....si pa ti tisti ki bo tej osebi ki je zate potratila svoj čas, nekaj stisnil v roko ali žep. Na tebi je...ne na dotični osebi...Tisti, ki te pelje ne zaračuna!
Ja, mogoče res ne....si pa ti tisti ki bo tej osebi ki je zate potratila svoj čas, nekaj stisnil v roko ali žep. Na tebi je...ne na dotični osebi...Tisti, ki te pelje ne zaračuna!
Ali ima kdo izkušnje s parktiger?
CLIO15 in ostali, naslednji teden letimo iz dunaja in je kr zanimiva cena z vlakom iz spielfelda za nas 3 (39,80 za vse 3, smo pa iz okolice MB). In ker gremo za 13 dni, bo samo parking stal precej.. Letimo ob 22h, ponudi mi naslednje ure (na https://shop.oebbtickets.at):Spielfeld-Straß Bahnhof
je magična beseda po 14 decembru bo pa več povezav iz Maribora
1.So ure odhoda in prihoda dokaj točne ali je stanje podobno našim vlakom? Dokaj točne, nisem doživel večjih zamudCLIO15 in ostali, naslednji teden letimo iz dunaja in je kr zanimiva cena z vlakom iz spielfelda za nas 3 (39,80 za vse 3, smo pa iz okolice MB). In ker gremo za 13 dni, bo samo parking stal precej.. Letimo ob 22h, ponudi mi naslednje ure (na https://shop.oebbtickets.at):
Poglej priponko 104042
Zanima me naslednje:
1. So ure odhoda in prihoda dokaj točne ali je stanje podobno našim vlakom?
2. Ker sta na tej poti 2 prestopa in med prestopi tudi po samo 5 min časa, imaš dovolj časa za zamenjat vlak? Če slučajno zamudiš kak vlak, si v pi*di ali pride naslednji dokaj hitro?
3. CLIO15 , v preteklosti si govoril o več odhodih iz MB, ampak če izberem MB, mi sistem ponudi 10 eur dražjo vozovnico iz šentilja.. Verjetno je to nesmiselno, glede na to, da je postaja v spielfeldu oddaljena kakih 5min od šentilja?
4. Kaj se zgodi, če ne rezerviraš sedežev vnaprej? Verjetno se pač vsedeš kje je prostor, kajne?
5. Ali je postaja direkt na letališču? Torej da lahko prideš peš na terminal?
6. Ali za nazaj lahko kupuješ karte sproti? Ko pač prispeš na letališče, greš na postajo in kupiš karto do spielfelda? Pride dosti dražje?
Pri sparschiene je karta samo za vlak za katerega si kupil karto. Za ostale pa ni tako strogo....ampak to ti tudi vedno piše ob nakupu vozovniceHvala lepa obema za odgovore.. Samo nekaj me še zanima. Glede na ta dva termina:
Poglej priponko 104057
Če imaš npr.: kupljeno karto za ob 16:09 (torej za vlake 1, RJ 755 in RJX869) in slučajno zamudiš (ali pa si pravočasno na prvem, zamudiš pa drugega), lahko s kupljeno karto nadaljuješ npr.: na IC 532 (torej za naslednji vlak)? Kupiš karte dejansko za točno določene vlake ali za pot od-do?
EDIT: Gemini mi odgovori, da so pri "Sparschiene" cenah karte veljavne za točno te vlake, razen če ima vlak zamudo in za naslednji vlak nisi ti kriv. Potem moraš to javit kontrolorju, ki ti ponavadi dovoli nadaljevanje poti..