Parkiranje - kazen

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
No danes sm dobu od redarja obvestilo o storjenem prekršku. In sice ne v tisti rdeči pvc kuvertici ampak sam en tak bel listek kjer piše kateri člen sm kršil in registrsko avta ter podpis in pečat redarja. Gor pa nekej o tem da se mi kazen ni mogla vročiti in da je to neko obvestilo.

Zdej ne vem a naj čakam kako kazn al je blo sam opozorilo.

P.S.
Me ne zanima kako bi se kazni izognil ampak samo ali jo bom dobil.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
A to resno al kaj. Kaj ma potem point imeti redarstvo. Mah nč sej sm vesel da ne bo kazni
cheer.gif

Aja tebi pa 5* za hitr odgovor

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
preberi še enkrat listek, pa boš vidu da boš dobu položnico na dom. kok pa si dobu kazen? jst sm dobu 125€, ker sem parkiral na travi (pred FOV v kranju)!
uf-1.gif
nebi reku če bi dobu 40€, ampak 125€ je pa mal preveč!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
A sem slučajno kej reku, da ne mislem plačat oz. da nisem kriv?! Plačal bom! Itak sem naredu napako, ker sem tam parkiral in od sedaj naprej ne bom več (je blo vzgojno
smirk-1.gif
). Ampak kazen se mi pa zdi kr astronomska.

Aja te pa povabim pred fov, da si ogledaš kakšen ''travnik'' je to. Najlažje je študentom colat!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pred FOV v Kranju je pa res prostora toliko, da ni problem parkirat kadarkoli...res pa je, da direktno pred vrati ne gre...ampak v krogu nekje do 500 metrov je prostora dovolj...
tongue-1.gif

Malo offtopic.. in res je kazen oderuska... ampak zelim povedat to, da je marsikje drugje veliko bolj problematicno parkiranje...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Vem, vem... parkinga je dost! prvi dan na faksu, mudil se mi je in sem pač parkiral tam k sm vidu prosto mesto.
smirk-1.gif

@ kiri: tam ja... sej pol je kolegica rekla, da tam zmer talajo listke.

Nazadnje urejeno:

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Jaz sem ga tam ze dostikrat pustil, pa se nikoli ni nic padlo....no, bom od zdaj naprej striktno kje drugje parkiral.
Je pa res neumno, da tak velik travnik tam stoji sam sebi v namen...vsaj en del bi ga lahko spremenili v parkirisce ali pa naredili tam kaksno igrisce...ali KARKOLI! Se bolj neumno pa je, da plavci tam talajo listke, namesto, da bi sankcionirali tiste zelatincke, ki nonstop puscajo avto na cesti tam pri tistem horsburgerju ali pa poceli se kaj bolj druzbeno-koristnega.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
no tam pri fast foodu se mi zdi da avtomobili bolj ovirajo, kot pa tam na travi. pa še nisem vidu nikogar z listkom.

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Saj. Tam bi se verjetno kaksen izmed zelatinckov prisel takoj razburjat in bi se mogli ukvarjat z njim...pri avtih, ki so parkirani na travi, pa ni lastnikov poleg...zato tam lepo v miru napisejo listke, jih zataknejo in grejo na kavico...ali pa v Labore merit prekrskarje, ki vozijo 60 namesto 50.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran

A sem slučajno kej reku, da ne mislem plačat oz. da nisem kriv?! Plačal bom! Itak sem naredu napako, ker sem tam parkiral in od sedaj naprej ne bom več (je blo vzgojno
smirk-1.gif
). Ampak kazen se mi pa zdi kr astronomska.

Aja te pa povabim pred fov, da si ogledaš kakšen ''travnik'' je to. Najlažje je študentom colat!

Avto ni edino prevotno sredstvo, so rekli meni ko sem študiral
wink-1.gif

In ko sem še hodil na faks se nisem vozil z avtom.

Je pa res, da za parkiranje pa res še nisem dobil kazni, pa sem se recimo vozil tudi v službo na bavarskem dvoru v Lj
wink-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
saj ne mores verjet , zadnjic sem bil zraven redarja v Avstriji ki je pisal kazni-parkiranje.Tam so 20 EUR, pri nas 125 EUR!
Brez besed...

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Sej pri nas mislim da so tud zelo različne kazni za parkiranje (parkiranje na pločniku, travi, al na sredin križišča verjetno ni enako obravnavano).

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Je kaj resnice na tej zgodbici, da je tip parkiral avto na pločnik, snel tablici in postavil trikotnik na zadnjo polico. Kao avto v okvari in tako imaš čas 24 ur da avto umakneš?

Sem slišal tudi da je pametno, da če parkiraš na kakšnem nedovoljenem območju, da je priporočljivo obrnit gume čisto v eno stran, ker tako naj ne bi šle lisice gor.