Parkiraj in se pelji z busom

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Jest5 plune ti avtomat vozovnico naprintano z datumom in to pol porineš šoferju v roke
smile-1.gif

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik Muzo pravi:
Jest5 plune ti avtomat vozovnico naprintano z datumom in to pol porineš šoferju v roke
smile-1.gif
Ko sem jest nazadnje parkiral na P+R, sem moral imeti Urbano in potem sem na urbano dobil 2 vožnji. Ni več listkov. Moraš kupit Urbano!

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ko pridejo študenti v Lj, po 8. uri zelo težko najdeš še kakšno prosto mesto. Zdaj, ko je Zoki ukinil subvencijo za mesečne vozovnice za nerezidente, pa bo verjetno še več študentov prakticiralo P+R.

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
Hmmm ... paranoja? Blodnje? Mogoče halucinacije?

Zdej me pa res zanima, kje ste mene našli, da pišem z večimi nicki ... Ðast kjurius. :)

edit: še to me zanima, kdo naj bi jest bil pol? mislm ker iso še drugi moji nicki ...

Nazadnje urejeno:

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
A ni bilo govora, da bodo naredili še kar nekaj teh P+R parkirišč? Bi bilo res pametno, da še na kakšnem drugem koncu LJ to naredijo, ne samo na dolgem mostu.

Je pa kar gužva na dolgem mostu kadarkoli se mimo peljem...dvomim, da po 8. uri še dobiš prostor.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.016
1.927
113
avtor teme je malo razcepljena osebnost in piše vsak teden z novim nickom. sicer pa " Ðast kjurius" je too much za njega, on ne ve kaj to pomeni.
me je zavedla polpismenost in ena zvezdica
d055.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V Stožicah bo naslednji P+R, cena bo 2 evra na dan.

Sicer pa so lani odprli še enega na Rudniku, in ga še hitreje zaprli.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

tole bi mogl res prakticirat na večih koncih.

sama sem kar nekaj časa uporabljala P+R in nekje do pol osmih sigurno dobiš parkirišče, bolj ko se ura bliža 8:00 težje je. Po 8:00 moraš imeti kar srečo, da še kaj dobiš.

Muzo: ni več listkov, plačaš evro na urbanomatu, kjer se ti potem naložita dve vožnji.