Parking - Stožice

2. okt 2007
3.876
2.397
113
torej jutri gremo navijat za našega rojaka v ŠRC Stožice, da nabije Poljaka
10.gif
.
Zanima me, kako je kaj z parkingom. Je že odprt, ali bo potrebno iskani po okolici?

Lp,

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
NI še odprt ... Nazadnje, ko je bila Olimpijina tekma, so pustil, da so ljudje parkirali na tisti ploščadi in makedamu desno od dvorane, samo je bilo takrat pol manj ljudi kot jih bo danes. Najbolj ziher je na plačljivem parkirišču pri EF ... še najbolje je pa iti z avtobusom.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
cist mozno, sploh zdej k so ga 'prenovil'. je pa tud garaza tam

nejck

Zelenc'
19. avg 2010
22
0
1
na EF je skos za plačat samo ob 10ih zvečer se rampa odpre tko je se lepo vn zapelš
smile-1.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Pred tekmo Olimpija:Koper je bilo smešno gledat (vsaj meni ki ne živim tam) dretje parih stanovalcev BS blokov, ki so hodili po parkirišču in delali red kdo lahko parkira in kdo ne (itak je bilo vse zabasano od teh ki so prišli na tekmo...). Je bilo kletvic na pretek :D

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Kako je blo vec ljudi, ce je bila pa tekma totalno razprodana ze ful cajta nazaj. A zavec je tudi razprodan ?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Bo razprodano. Včeraj je bilo na voljo še manj kot sto kart, se mi zdi. Drugače pa upam, da bom iz 21 vrste dovolj blizu ringu, da Poljaku zatulim, kje bo lahko utapljal žalost, ko bo izgubil. Se je nekaj repenčil, da rabi dober lokal v Ljubljani za proslavit prvaka
10.gif
.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
Pred tekmo Olimpija:Koper je bilo smešno gledat (vsaj meni ki ne živim tam) dretje parih stanovalcev BS blokov, ki so hodili po parkirišču in delali red kdo lahko parkira in kdo ne (itak je bilo vse zabasano od teh ki so prišli na tekmo...). Je bilo kletvic na pretek :D

Če je javna površina nimajo kaj pizdit, če pa ni se pa seveda druga pesem...

Lp.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
še vedno mi ni jasno kako so lahko odprli na pol stadion brez dodatne infrastrukture. Samo zaradai tega nisem šel na košarko in ne grem danes gledat Zavca. Upam, da bo do Cockerja bolje. V ZG se pripeljem do Arene in dobim parking kdaj hočem....

lp

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
mogoče zato, ker alternativi (dvorana tivoli ali bežigrajski stadion) nista nič boljši, kar se tiče parkirišč? kadarkoli je bil kak večji dogodek, se je v mestu vse zabasalo zaradi prometa, medtem ko na stožicah še ni bilo nobenih zastojev, ob bistveno večji množici.
ali pa mogoče zato, ker je nek župan rekel, da morata biti odprta pred volitvami za vsako ceno ..

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Citat:
Uporabnik sole pravi:
še vedno mi ni jasno kako so lahko odprli na pol stadion brez dodatne infrastrukture. Samo zaradai tega nisem šel na košarko in ne grem danes gledat Zavca. Upam, da bo do Cockerja bolje. V ZG se pripeljem do Arene in dobim parking kdaj hočem....

lp

samo zaradi tega ne greš, pol si pa res softič
uf-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.120
1.279
113
42
Vrjetno je alergičen na JAnkoviča :D Tko kot pol folka ki vseeno hodi v Stožice

2. okt 2007
3.876
2.397
113

Smo uspeli dobiti parking neposredno tam pod dvorano, smo očitno bili dovolj hitri.
Je pa še polovica parkinga v izgradnji.