Pozdravljeni.
Kupil sem stanovanje v katerem pa manjka parket in notranja vrata(ampak ok, o tem v drugi temi
). Moj problem pa je, da je višina prilagojena za klasičen parket, torej 2cm. Kolikor sem iskal pa je ponudbe klasičnega parketa mnogo manj, kot že gotovega... V oči pa mi je padel 3-slojni gotov parket jesen belo lakiran, nekaj takega:
Pri mojstrih sem potem vprašal, če bi se dalo kaj takega narediti tudi z klasičnem parketom in so mi rekli, da ni problema, vendar bi stalo okoli 2 evra dodatno na kvadrat. To sem spraševal pri firmi Vogart (Brezovica), tam delujejo, da se spoznajo in so tudi prijazni a ne vem če so tudi ugodni
Njihova cena:
-okoli 30evrov za m2 parketa
-28evrov za polaganje, brušenje in lakiranje na m2 + 2evra za beljenje
=60 Evrov + 8,5% DDV
= okoli 65,1 Evra na m2
Ugodno? Drago? Prosim povejte, ker se čisto nič ne spoznam
Drugače imam 56m2 za položit torej bi me tole prišlo okoli 3645evrov + plus seveda letve....me kr glava boli, ves ta dnar
Hvala
Kupil sem stanovanje v katerem pa manjka parket in notranja vrata(ampak ok, o tem v drugi temi
Pri mojstrih sem potem vprašal, če bi se dalo kaj takega narediti tudi z klasičnem parketom in so mi rekli, da ni problema, vendar bi stalo okoli 2 evra dodatno na kvadrat. To sem spraševal pri firmi Vogart (Brezovica), tam delujejo, da se spoznajo in so tudi prijazni a ne vem če so tudi ugodni
Njihova cena:
-okoli 30evrov za m2 parketa
-28evrov za polaganje, brušenje in lakiranje na m2 + 2evra za beljenje
=60 Evrov + 8,5% DDV
= okoli 65,1 Evra na m2
Ugodno? Drago? Prosim povejte, ker se čisto nič ne spoznam
Drugače imam 56m2 za položit torej bi me tole prišlo okoli 3645evrov + plus seveda letve....me kr glava boli, ves ta dnar
Hvala