Parfumi - top shit?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pobje, žene, kaj je zdej in? Frdamane flaške so postale prazne, v nabavo bo treba, se mi pa enostavno ne ljubi ovohavat 120 listkov, kjer vmes ze pozabis kater je bil kater in ti prodajalka ponuja svež vonj po cipresah, ki ga ne želim. Nisem še 6 feetov spodaj.
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Jest jih imam kar nekaj, kakšne tudi že drugič ker so res top, pol se pa našpricam odvisno od počutja, kaj oblečem, kam grem ipd.
Tako nekako je pri meni: Chanel Allure, Armani Code, Paco Rabanne Million, Armani Aqua di Gio, Paco Rabbane Black XS, pol pa še kaken YvesSantLaurent, ipd. ipd., pa v kratkem od Hugo Bossa kakšen pade. Je pa res sranje to z vonjanjem, ker če jih preveč, na konc že skor preveč vsega v nosu in še kiksneš lahk hitro.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Jst sm se usazga hit naveličal, ker so ponavadi močni in agresivni, edino CK Be še zdaj kupim, razlog je tudi, ker ima tudi deodorant v sticku in je skor brez vonja in res dober, parfum pa nežen. Tako da ja, še ga prodajajo, edino body wash ni več za dobit po štacun.
Nadomestek? Zadnjič mi je dala tester od beckham signature story pa se mi je zdel kr zanimiv, drgač pa nadomestka jst ga še nisem najdu, ker še nikol nisem tok časa kupoval en parfum, kakšnega drugega sem kupil največ 5x istega, potem pa nikoli več pogledal, tega pa vržem kdaj nase že več k 10 let
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Moj recept: ko zmanjka grem v Müllerja, MTS ali karkoli je že pri roki, zahaklam prodajalko in ji povem, kaj iščem (zimsko, letno, sladko, sveže..., kaj sem imel prej, kaj mi je všeč in kaj ne), omejiva pa se samo na novo robo. Max. 5 lističev, 2 se recimo kvalificirata za na kožo, vmes še par krogov po štacuni (ali celo ven), kak snif kave in če mi odgovarja enostavno kupim.

Kaj je in in kaj ne nimam pojma, trenutno kurim še PR One Million (primeren bolj za zimske čase), od poletja mi je ostal še Armani Diamonds Summer.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Poizkusi D&G pour homme ali pa Thierry Mugler cologne, ta dva sta podobne nevsiljive sorte.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik feler pravi:Tako nekako je pri meni: Chanel Allure, Armani Code, Paco Rabanne Million, Armani Aqua di Gio, Paco Rabbane Black XS, pol pa še kaken YvesSantLaurent, ipd. ipd., pa v kratkem od Hugo Bossa kakšen pade.

Tale zbirka je men definitivno huda, sploh Chanel Allure in Hugo Boss Bottled sta men trenutno najboljše moška parfuma.
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Denis, Shai..

...parfumi so mi res hudi, pa da jih je kar nekaj je super to da se jih ne naveličaš, nikoli nimam samo enega parfuma in le tega do konca potrošim in potem v nabavo drugega (ne vem no, pa s kakšnim Chanelom lih ne grem nekam na kavico v športnih oblačilih ipd., nekak ne gre skupi). Sej nekaj denarja je v njih,haha, samo itak da nisem vse naenkrat nabavil ampak ob prilikah. Tegale hugota na sliki od predhodnika pa še mislim nabavit, sem se takrat odočal med Armanijem in tem. Še kakšna bejbika ko pride na "obisk" in vidi vse to na polici mi reče da sem ruknjen,ampak da mam dobr okus,hehe.

Nazadnje urejeno:

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Jaz mam trenutno najbolj v uporabi Boss Bottled Night in Cartier Roadster, malo manj Givenchy Play (ta je taki malo sladkoben), še manj pa (odkar ga vsi uporabljajo) pa One million od Paco Rabanneja (ful sladek), sam se ga lahko hitro naveličaš.

Prah se pa nabira še na L Eau par Kenzo od Kenzo - je fajn samo čisto poletni ina pa Terre D'Hermes od Hermes - ta pa je tak resnoben, da je samo za formalne priložnosti...

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Armani Code se še dobi, meni osebno eden izmed top, med drugim pa tudi L'Instant od Guerlain-a (za zimo), Guerlain Homme (za poletje) in pa YSL Nuit.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
upam da se umivate vsaj pol tolko koliko se parfumirate
evil.gif

drugače pa rahlo topla tema mi deluje.
srce-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
ksz...

pred casom nabavil "24 ScentStory for men", poimenovan po znameniti TV seriji.

Zanimiva zadeva.