"Parfumi" in parfumi 2012

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Nekaj časa je minilo od zadnje fragrance teme, pa odpiram novo. Razlog: danes sem poiskal nov (zimski) vonj, v končni fazi sta se na koži znašla dva: CK One Shock for Him in Carolina Herrera 212 VIP Men.

Vzel slednjega, čeprav bi lahko bilo tudi obratno... ugotavljam po pol dneva. Namreč po 10min dileme ni bilo, potrpljenja pa tudi ne
tongue-1.gif

Zadovoljen!
cool-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Meni pa ravno "Milion & VIP" dišita zelo podobno

In ker sem se ravno vrnil iz tujine, sem s sabo prinesel še:
Chanel - Blue
Isey Miyake - L'eau d'issey intense pour homme ( sicer starejši - ampak še vedno zelo OK)

Nazadnje urejeno:

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Jeeeej, kok ste vi dobri, k se lahko odločte. Jaz že nekaj časa gladam tole stran, kjer so moški parfumi (sam je izbira ful majhna
frown-1.gif
), ampak je sreča ta, k so mi trije všeč: Calvin Klein, Vercase in Armani (kupil bom gotovo tuki, ker mam tud en bon za izkoristit). Kaj pravte. Dišijo mi vsi, ampak se nagibam bolj na Armani. Po moje zaradi imena.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.306
13
38
Ljubljana
kupil sem si Armani Black Code... tudi tega ženske okoli mene pohvalijo da dobro diši, tako da če se kdo odloča med tem mu ga tudi priporočam da si ga nabavi

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pred dnevi v Bipi kupil "Cadillac" za par e, sicer ne kupujem poceni parfumov, ker so dražji dolgoročno cenejši,
ampak rabim nekaj za v avto, ker se včasih doma pozabim našpricat. Vonj je presneto dober za 7 ali 8e kok je pač stal. (100ml)

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Eno vprašanje za vas "poznavalce" - za parfume mi jasno da so v obliki spreja, ampak zadnjič sem videl tudi vodico za po britju v spreju! Kako to potem spravite nase?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Boš še enkrat prebral, kaj si napisal?!
wink-1.gif

btw

Types of alcohol based perfumes
Perfume formulas 1910

The concentration of aromatic ingrediences is as follows (ascending concentration):

Splash and After shave: 1-3% aromatic compounds
Eau de Cologne (EdC): Citrus type perfumes with about 2–6 percent perfume concentrate aromatic compounds[12]
Eau de Toilette (EdT): 5-15% (typical ~10%) aromatic compounds
Eau de Parfum (EdP), Parfum de Toilette (PdT): 10-20% (typical ~15%) aromatic compounds. Sometimes listed as "eau de perfume" or "millésime".
Perfume extract (Extrait): 15-40% (IFRA: typical 20%) aromatic compounds

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Ebay.co.uk in Ebay.de od evropskih prodajalcev z veliko prodajami in ocenami okoli 100%. Najnižja cena + država pošiljanja Slovenija.

Obvezno pa v opisu preveri, kaj dejansko kupuješ.