Paralizator?

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Elektrošok rabiš? Mislim ne ti, Aki1?
To se kupi v prosti prodaji, ne vem, zakaj bi bilo prepovedano.
Saj orožje se tudi kupi v prosti prodaji, samo policija ne sme izvedet
grin1.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
grin1.gif

Ne,ne daleč od tega. Ne rabim ga. Ampak danes se je našel en [censored] in skakal okoli z njim. Možakar, star okrog 40 let. Pa me zanima, če je to legalno ali ne.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Ja mislim da za ven metat ni oz. se ne sme, oz. bi se lahko razgrajanje z njim prijavilo, ker je to ogrožanje zdravja drugih. Podobno, kot bi z nožem okoli mahal. Takega je treba takoj prijavit ali pa mu prazno steklenico vodke vrečt v glavo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
grin1.gif

Ne,ne daleč od tega. Ne rabim ga. Ampak danes se je našel en [censored] in skakal okoli z njim. Možakar, star okrog 40 let. Pa me zanima, če je to legalno ali ne.

Kje si srečal modela? Zadnjič se je en tu nekje star frajerišil pred svojo piæko (ženo?) v Ljutomeru.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
itaq so tile kontaktni ena jajca.. sam sem se že z parmi sprašil in razen bolečine ti ni nič, nisi paraliziran in lahko gibaš po želji. Ta prava zadeva je tisti ki izstreli elektrodi.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
itaq so tile kontaktni ena jajca.. sam sem se že z parmi sprašil in razen bolečine ti ni nič, nisi paraliziran in lahko gibaš po želji. Ta prava zadeva je tisti ki izstreli elektrodi.

Pa si poskusil držati vsaj eno sekundo, ne samo kratek pritisk na gumb?
Pa vzami najšibkejšega, pa potem poročaj
grin1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Sem poskusil in razen lokalne (velike) bolečini ni nix.. komot bi napadalca na zobe tresnil. Sicer pa si oglej videe na youtube in boš videl, da so tipi preizkušali vse žive zadeve in da tudi njim ni bilo nič hujšega.

Priporočam pa kak PAVA solizelc (NE CS, cs je beda), tole pa je dejansko jeba in ustavitev napadalca.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Sem videl enga, ko je mel to, pa mel je še kolo, pa sem mu reko, zaka ti bo paralizator, če maš kolo, pa sem mu stran vzel pa ga streso pa se je zašvicu ful....

Tak da sem sklepal, da kar dobro strese...

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kaj je tip kej težil al se je samo hvalu, da ga ma?

Po cesti je vijugal sem ter tja z neko Mazdo, oranžne barve star okrog 45 let. Po parih besedah izmenjanih iz avta pa je tip uletel s paralizatorjem
hysterical-1.gif
.....bilo pa je na Letališki cesti takoj pri Agip pumpi.

Nazadnje urejeno: