Par vprašanj za uporabnike N95

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
A je možno dodajat programe v naslovni ekran to ko vidiš spodaj ko ti piše iskanje Wlan omrežij jst bi rad dal tja vremensko sliko tak ko mam SPB weather na PPC v todaj screenu.

Aja pa kje se resetira oz najde števce klicev??? enkrat mi je ratalo pa nič več.

A pa se da naštimat da nokia ohrani Wlan povezavo in da je nonstop ne izklaplja.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
A je možno dodajat programe v naslovni ekran to ko vidiš spodaj ko ti piše iskanje Wlan omrežij jst bi rad dal tja vremensko sliko tak ko mam SPB weather na PPC v todaj screenu.

To mislim da gre Orodja/nastavitve,telefon/pripravljenost/aktivna pripravljenost/vkljuceno.Potem pa sam izberes programe/aplikacije ki jih zelis imeti.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:

To mislim da gre Orodja/nastavitve,telefon/pripravljenost/aktivna pripravljenost/vkljuceno.Potem pa sam izberes programe/aplikacije ki jih zelis imeti.

Tako je, tudi pri N70 je tako.
Veste kaj mene čudi ... sem rabil prejšnji teden nujno štoparico pa je na N70 nikakor nisem našel.
stupid-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Mislim, da ta aktivna pripravljenost ni to, kar si on želi. To so le bližnjice, ki jih vidiš v pripravljenosti. Pri PPC-jih ti pa program lahko izpisuje podatke na zaslon v pripravljenosti (v njegovem primeru podatki o vremenu).