panoramsko vzvratno ogledalo

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
Zadnjič sem v Berlinu v taksiju videl takole panoramsko ogledalo, ki pokriva mrtve kote:

!CCmbOqQB2k~$(KGrHqN,!icE0HL962uUBNLqe!8M+Q~~0_12.JPG

Fotr ima eno manjšo težavo z vratom in bi mu tole zelo prav prišlo. Senčniki v njegovem avtu so narejeni tako, da ne bo moteče, mora(!) pa biti anti-glare....

Mogoče kdo od vas majstri ve, kje to dobiti v Sloveniji ali prek neta (pa da je iz EU, ker se z našo carino ne mislim več hecat) ?

Nazadnje urejeno:

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Jest em dobil za darilo iz Emiratov, če se ne motim, hehe. Samo nimam pojma kje je zdej, sicer bi ti ga dal. Rabiš pa nekaj časa da se navadiš na zadevo, ampak se da. Pa ne paše na vse modele ogledal (če je samozatemnitvena zadeva je predebel in ga nimaš kam zataknit).

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
ko sem se fural s taksijem, sem študiral, zakaj novejši avti nimajo neke ustrezne rešitve, sploh če bi bila ta lahko tako zelo enostavna... mati imajo zgolj par let staro kišto višjega srednjega razreda, mrtvi koti so pa naravnost ubijalski.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Ja, sem imel neki časa, pol sem pa dol vrgel - popačenja so taka da izgubiš občutek za razaljo (kolk je v resnici nekaj stran), možgančki morajo pravo matematiko naredit da sliko zinterpretirajo. Ma pa moj fotr to še vedno v avtu, kaj naj rečem, mrtvih kotov ti ni treba več postrani gledat, ampak meni je ljubši klasični s proporci kot je treba.

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
aha, razumem.... zdaj ko premišljujem kako bi to lahko zgledalo - najbrž bi spregledal kakega motorista :S

no, bolje mrtev kot kot motorist
write.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sploh pa naj fotr, vkolikor se obrniti ne more, da pogleda situacijo skozi temu primerne sipe vrne izpit. Se prevec taksnih imam na cestah. In taksnim se v bodoce ne mislim vec prilagajati...

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
No, mogoče nisem dovolj poudaril ali pa je nekdo nepismen: ima manjšo težavo z vratom , ki bo (upam) hitro izginila. Kaj več mi pa po mojem ni treba razlagat . Tole se mi je pač na splošno zdela fajn zadeva.