Panika po TV

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Po tv ena tale turska serija. Scena, na tleh sedi ded, ena je zraven zvezana, ena stoji, drzi zipota v roki in se prepira z dedom.
On popizdi, se polije z bencinom, ona pa drzi zipota v roki in nastane se vecje dretje, panika in ne vem kaj vse. Jaz gledam in recem pa PM pihni zipota, saj se ne prizge sam od sebe, ce oni z bencinom polit stoji zraven. Ali ga pa zakuri, ce ze imas namen ali kaj.
Ampak ne, samo glasno dretje in zdaj sprasujem tu, ce je se kak iz foha, kako vpliva to vse skupaj na ljudi, ki to gledajo?

Te serije so glasne, nasilne, s pravo panicno glasbeno spremljavo, ki (vsaj mene) naredijo nervoznega, samo da vidim minuto...in enako, kot vidim, vplivajo na druge.

Kaj zdaj s tem?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa domače gasilske veselice tudi čedalje bolj pojenjajo ... rade postanejo nasilne :valjamse: .

I

Izbrisan uporabnik #9334

Drugače pa - pyzda (!) , to je karma ! Včasih smo čakali, kdaj bo Esmeralda spregledala, sedaj pa tile turki :bonk: .
Če grem pa pol nazaj dol v delavnico (kwa pa naj delam ob teh limonadah ?) , me pa spet sprašuje : "kam pa greš, zakwa greš, kako greš, do kdaj greš ... :obesise:

Karma ! Ko jo imam že nekako uglihano in naštelano, se pa turki pojavijo s svojo limonado :zavijazocmi:

• Všeč mi je
Reactions: sad

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
U fak, a ste vsi prisiljeni gledat tisto, kar babi paše?

BTW, vaša lanska veselica je bila čist ok.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... saj Tom&Jerry je bilo isto - samo so ga potihem umaknili zaradi nasilja,...
Tu na Obali imamo srečo, ki jo lahko izkoristimo ali pa ne - sprejem IT multiplexov na anteni. Je brdo robe. Ravno včeraj sem imel gledalni maraton z risankami ... ono prej + Will Coyote + The Daltons, Mr.Magoo, Sylvester & Tweety etc. Relax :zmaga: ... ne pa BigBrother, turške soap, kmetije ipd .. ali poročila ipd . v stilu, prebudi otroka v sebi nazaj :evil: ...

... Vesele Praznike tudi Pravoslavcem in Vse Naj v Novem Letu 2020 ! ... :zmaga:
------------------------------------
" ... The Truth Is Out There ..." :zardelalter:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Te serije so emotional drug dealer za zenske. Ko bos to postal ti v pravem zivljenju, se jih bos otepal. Zenske so zrtve svojih emocij in redno rabijo doze dopamina, da so zadovoljne. ;)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej ni problem, ženske so itak neka čudna bitja ... :rolleyes: , če vsak drugi dan dobi po kapseljnu, je čisto srečna. Prede in poje tam za likalno desko in šporhertom, ...
- hudič rata, če preskočiš kak dan :confused: . Zadeva zbezlja, postane nepredvidljiva ... imaš zopet en teden za umirjanje . Nekako tako kot je z našo trenutno svetovno politiko :bonk: .

V glavnem - če jih to pomirja, naj pač gledajo. Vsaj par minut miru pri bajti :norec: .

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Zdaj jaz ne vem ali imam tolko pametno babnco ali ravno kontra, da ne prenese ne mehiškega in ne turškega sranja po TV-ju.

V kako skupino spadajo te ki spremljajo te neumnosti?