Panda Cloud AV

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
http://www.cloudantivirus.com/

Ga je že kdo preizkusil?

Gre za brezplačen Pandin antivirus program, ki deluje "in cloud". To pomeni, da vsak fajl naloži v "cloud", internetni varnostni sistem in ga v realnem času pregleda. Njenegova odlika je poleg brezplačnosti tudi lahkost za sistem, ker je namenjen za počasne računalnike in ne uporablja vseh možnih dodatkov za pregledovanje datotek.

Zaenkrat je zunaj beta2, kmalu bo tudi brezplačna beta3. Preizkusite ga in komentirajte.
smile-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Panda me ne vidi več. Pred nekaj leti je firma, ki je skrbela za računalnike v našem okolišu povsod forsirala pando... in povsod zaradi pande imela probleme. Enkrat ni delal internet, drugič elektronska banka... skratka ves čas neumnosti. Poleg tega je vsaka novejša verzija bolj obremenila računalnik, tako da je počasi prišlo do točke, ko zadeve na starejših mašinah enostavno niso funkcionirale.
Tole pošiljanje v oblak pa me prav tako ne prepriča. Mogoče, če bi se to izvajalo čez noč, ko je povezava prosta, vendar za sprotno skeniranje po moje večina naših povezav ni dovolj močna (z izjemo vdsl in optike, kjer je večji upload).

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tale "cloud" sistem kljub linijam deluje baje hitreje od vseh drugih antivirusnih programov "on-access".
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
TULE dosti piše tudi tehnično bolj detajlno.

Sicer pa tudi sam opažam očitno hitrejše delovanje računalnika napram recimo prej Bitdefenderju.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
reklama mi je všeč
smile-1.gif

probal pa ne bom, čeprav sem za novitete

stein

Fizikalc