Panasonic TX-P50G30 in Serviio

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Problem: ne morem gledat vseh filmov
Ni pogojeno z formatom...eni avi delajo, drugi ne (recimo tale iz Partisa mi javi, da je file not supported: Mission.Impossible.4.Ghost.Protocol.2011.DVDRip.XviD-MAXSPEED)
MKV noben ne špila
Na Serviio mam nastavljen Panasonic viera profil.
TV povezan z kablom na omrežje...računalnik prav tako.

sass

Guru
1. sep 2007
5.201
845
113
AVI in MKV sta t.i. paketna formata, kar pomeni, da je njihova vsebina lahko kodirana z različnimi kodeki, posledično ti nekatere datoteke predvaja in nekatere ne. enak problem sem imel jaz, poleg tega ni vedno prepoznal tudi podnapisov, zaradi tega sem nad serviio obupal

sass

Guru
1. sep 2007
5.201
845
113
potem sem nekaj eksperimentiral s twonky in mediatomb strežnikoma na routerju, pa se tudi nista obnesla. zdaj imam prenosnik preko docking station priklopljen na Tv, gor sem naložil XBMC in zadeva se odlično obnese kot HTPC

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Andrej odpri Serviio konzolo in pod zavihek "Transcoding" odkljukaj "Enable transcoding", pa preveri ce bodo filmi delali. Meni tako na Samsungu predvaja vse.
Za podnapise pa morajo imeti enako ime kot filma, da jih predvaja.

LP

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Jaz imam "Disabled" in mi predvaja vse. Tudi velike datoteke predvaja brez zatikanja. Zdaj tudi ce bi bilo zakodirano s cudnim kodekom, bi moral pol tale transcoding enable-at in pol bi moralo predvajat, saj pol serviio posreduje film v taki obliki, da ga tv razume.

Poglej se na serviio forum ce je imel kdo podobne probleme.
http://forum.serviio.org/

LP

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Da mal oscežim zadevo...sedaj delajo vsi formati BP (naložil sem en profil za panasonica)...vendar pa podnapisov nikakor ne dobim na tv...nobenega formata(srt, txt,sub,...)...malo sem bral okoli, pa dobil info, da na enih tv-ji delajo na drugih ne...je to bolj slabo poštimano pri panasonicu. Firmware ma zadnji. Ali komu ta tv prevaja podnapise?

_jfk_

Pripravnik
23. jul 2007
158
20
18
Tudi meni predvaja Serviio z enakim TV lepo vse formate, podnapisov pa nikakor, nobenega formata ne.