Panasonic TV anywhere + TV remote 2

Jochie

Zelenc'
10. dec 2013
7
0
1
Pozdravljeni,

Kupil sem Panasonic TV AS650 serije, ki omogoča funkcijo TV anywhere na pametnih mobilnikih in tablicah, zato sem na mobilnik instaliral tudi Panasonic TV remote 2 aplikacijo

Prvi problem, s katerim se srečujem, je, da se s to aplikacijo ne da prižgati televizorja. Je to res ali sem kaj spregledal?
Drugi problem pa je, da ko kliknem opcijo TV anywhere, mi po določenem času vrže ven: A system error has occoured Null(40000100).

Mi kdo zna svetovati kako naprej, da bom zadeve lahko uporabljal?

Jochie

Zelenc'
10. dec 2013
7
0
1
Seveda, to je bilo takoj, ko sem prvič tv prižgal. Naredil sem tudi account v My home cloud. Edino kar mi je šinilo na misel, je, da ta TV anywhere deluje pri posnetih oddajah za nazaj oz. live, morda bi moral urediti snemanje?
Edino kar deluje, je, da lahko na smartphonu gledam preko istega routerja TV, sicer je s par sekundnim zamikom, ampak je ok. Vprašanje pa je bolj, npr sem nekje drugje, kjer imam wifi povezavo in lahko gledam TV, to pa lahko samo preko TV anywhere.
Bom nadaljeval z raziskovanjem, moram najprej naštimat snemanje oddaj pa potem stestiram...

Jochie

Zelenc'
10. dec 2013
7
0
1
Že deluje, v nastavitvah televizorja sem moral vklopiti tako možnost vklopa TV preko smartphona kot tudi delovanje TV anywhere.