Paket za starejše?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Rabim paket, kjer bo dosti minut v mobitelovo omrežje, nekaj tudi v simobilovo (drugo) in kar nekaj sporočil.
Sedaj ima sos paket, pa ji gre po 35€ na mesec.

Razmišljal sem, da ji vzamem orto v nulo, kjer je naročnina 10€ + 5€ za opcijo mobilni?
Kaj mislite?

A je pri mobitelu kakšen bolj ugoden paket (džabest imam jst)?

Hvala!

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Koliko je to dosti minut? Ker kar sem jaz računal je Simobil precej drag, če imaš 200 in več minut mesečno v Mobitelovo omrežje.

Ugodne variante so mogoče Debitel MojD paket (si skombiniraš minute in SMSe) ali pa Tušmobil Vesolje (20€ oz. 15€ če ne kupiš aparata in se vežeš za 2 leti). Pri Tušmobilu zna biti jeba edino signal, če ne bo več roaminga v Mobitel omrežju...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Axi svaka čast,.. morda nisi vedel da so klici v druga omrežja dražja kot v lastno,.. pa velja za mobitel, debitel, izi,..
b

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Axi svaka čast,.. morda nisi vedel da so klici v druga omrežja dražja kot v lastno,.. pa velja za mobitel, debitel, izi,..
b

V čem je tvoj problem? Jasno, da so dražji kot v lastna - a je bilo to mogoče vprašanje? Rajši mu svetuj konkretno kateri paket pri tvojem Simobilu je za njegov primer najbolj ugoden...potem se bo že sam znal odločiti h kateremu operaterju bo šel, kaj praviš
rolleyes-1.gif
Za starejše od 30 let sprašuje!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Za starejše od 30 let so vsi SIMPL z računom .
Lahko ugoden telefon in si ceno zniža z opcijami plus. če potrebuje še več prenosa podatkov lahko dodatno vzame še opcijo Mobilni internet,.. in nenazadnje lahko uporablja novi portal MOJ SI.MOBIL,..

zelo težko ti kdo svetuje paket na osnovi povšalnih ugotovitev o klicnih navadah,.. torej je tako vprašanje brezpredmetno,.. vsi operaterji imajo na svojih spletnih straneh predstavljene pakete in opcije,..
DreamDesign je baje celo naredil kalkulator vseh paketov,.. vneseš minute in voila,.. sistem izpljune kateri paket je najboljši zate, kateri je drugi in v končni fazi kateri zate sploh ni,..

zataknil pa sem se ob tvoje navedbe da so klici po 201 minuti v mobitel dragi,.. ok,.. naj vzame paket L ZAME ali XL ZAME pa bo mel zakupljenih 401 oz. 1001 minuto v druga omrežja,.. a tu že začne boleti višina paketa,..

pa saj bo,.. ni panike,.. vsak izbira po svoje in kar bo izbral tisto bo pač moral plačati,..

b

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
b

Pri Tušu naročnik plača minuto ne glede na to v katero omrežje kliče...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fantje, rabi nekoliko tako:
Prenos podatkov - ni bistveno, ker ne uporablja
SMS/MMS - kar dosti uporablja, recimo do 100 na mesec
Klici v mobitelovo omrežje - ti so večinski, ampak sigurno ne več kot 200min na mesec
Klici v druga omrežja - zanemarljivi

Glede na to, da imam sam džabest, sem mislil njej vzet orto v nulo (z opcijo mobilni seveda).
Ali je še pri mobitelu kakšen bolj ugoden paket?
Mogoče Penzion paket?

Ker, da bi šel jst na simobil, pa njej prepustil džabest, je preveč komplikacij (pa tudi sam bi raje ostal pri mobitelu).
Mnenja?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
b

Pri Tušu naročnik plača minuto ne glede na to v katero omrežje kliče...

Točno tako in edino prav, minute in cena za vsa omrežja enako in poceni. V kolikor je naslov mišljen za upokojence potem velja omeniti še sledeče, kjer je priključnina brezplačna KLIK .

Za vse ostale pa mislim, da TADO ponuja kupone za brezplačno priključnino, če se ne motim.

Lp.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hvala, ampak ti simobil in mobitel (paketi za mlade) ponujajo več za isto (ali nižjo) ceno :)

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Moj glas bi sel v tvojem primeru za Debitelov paket MojD in mogoce ze 200 min pogovorov. Mogoce bo en mesec naredil malo vec, drugi pa malo manj....pol pa ce bos vidu, da porabi vedno ful vec kot 23 eur, pa vzames paket s 500 min.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Potem pride v poštev kakšen paket MojD od Debitela z 200min klicev in 100SMS, znese 19€. Ali pa Tušmobil vesolje za 20€ oz. 15€ z vezavo - samo tukaj bi jaz res preveril ali je Tušmobil signal na območju, kjer se večinoma nahaja - ker SMS in prenos podatkov ki je vključen v paket velja samo v primeru, da si v njihovem omrežju. Simobilovi ZAME paketi so pomoje dražji recimo 201 min pogovorov in 100 SMS te pride 26€, če sem prav naračunal iz njihove strani.

Mobitelov Penzion paket je en nateg, pride dražje kot če vzameš recimo Mini povezani. Pri Mobitelu lahko edino koristiš še tiste točke zvestobe, če jih kaj imaš in to izkoristiš za dodatne minute in SMS...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Ja tudi Orto v nulo je poceni. Dobil si že toliko predlogov, sedaj pa si sam zračunaj, kaj je za tebe najceneje.
grims-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Na Tušmobilu maš varianto da upokojencem nudijo ponudbo, kjer upokojenci ne plačajo priključnine ter se med seboj pogovarjajo brezplačno. Je pa res da lohk še vendo nekomu mlajšemu rečeš pa ti odpre kak paket pri operaterju katerega že ne zaseda sam. Je pa res da se izogibaj Mobitela, ker preplačaš vse kar ti ponudijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.922
113
pri taščici
Sploh pri džabestu kajne?
Zato pa se pol države ukvarja s tem džabestom
daj mi konkurenčno ponudbo džabestu? Mogoče menjam
Sicer pa se mi itak zi tole trapasto... komunikacije nas stanejo nekajkrat več kot elektrika pa se samo čez elektriko bunimo...
pa kot vemo so TK mrzle brez elektirke

Nazadnje urejeno: