Pag - Zuboviči

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
A to gledaš tisti hotel od sanje? Bil lani septembra. Plaža bolj majhna, vendar lepi kamenčki, tudi po velikem delu plaže. Na enem delu je tudi trava, sam še to bolj mah :p

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB

boljših slik nimam, plaža bolj mala, pesek, tudi v vodi pesek, trava in ježi so bili že na globini >2m
je pa to res eno selo z eno konobo, picerijo, trgovinico...je pa bil apartma zelo dober in poceni..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Tam kjer se hodi ni trave - vsaj lani je ni bilo. Drugace mi je bilo v metajni bolje kot v zubovicih, jaz sem imel en glujp apartma zraven ceste (ker so tako dobre fotke imeli na netu). Ful prometna cesta nonstop se vozijo z ATV skozi turisti in podobno... V mvodi je pa pesek, ni trave, vsaj tam kjer lahko stojis ne, pa na plazi tudi ne.

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
uf za travo se žal ne spomnem. mi smo se hodel kopat na mal "osamljeno" plažo par minut peš hodiš med skalami in morjem. plaža je bla iz kamenčkov.
hec je bil, ker nismo vedel zgodovine te vasice in mi pridemo v vasico in vprašamo kje je g.Zubovič (pol smo zvedel da so skor vsi zuboviči)
tongue-1.gif

vasica je pa res vsaj par let nazaj bla bolj kot ne pozabljena od sveta:) za mlade željne bab/tipov in pijače je potrebno kam v mesto it.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zuboviči so čist O.K., sem se ravno pred dvema dnevoma vrnil od tam, ko sem bicikliral do Dalmacije in nazaj.

V to vas hodim že 15 let. Plaža je primerna za otroke, tako na plaži, kot v vodi je droben pesek, trave ja za vzorec vendar na večji globini.
Plažo sem pa jaz osebno čistil pred enim tednom s "tastarim", tako, da je garantirno očiščena trave, ki jo je zadnji jugo vrgel nanjo.

V selu imaš, po novem, dva kafiča na plaži, novi se je odprl v apartmajski hiši "Sanja", ampak je "Punta" boljše, ker je čisto na plaži, tretji kafič je na začetku vasi, ko prideš od trajekta, "Grečica", pizzerije ni, imaš pa odlično konobo "Marina" sredi vasi, dobra hrana ugodne cene.
Recimo za čas kosila od 12-15ih, juha, glavna jed, solata 50 kun, pivo je po 10 kun, ampak gazda pravi, da ga bo v kratkem dvignil.
Potem imaš še market, ki je odprt non stop od 7-20 petek in svetek.

V glavnem se, da preživet čisto solidno.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
grin1.gif

Te bom najdu, sem skoraj vsak vikend dol, evo recimo v sredo prišel, jutri zjutraj grem pa spet dol do nedelje zvečer
smile-1.gif