Pa kdo bi tako žensko imel doma? *DELETED*

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Sporočilo je zbrisal(-a) Generik

Tako, očitno gre nekaterim zelo v nos. Ah ja
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Si pa kar dober, da jo takole v eni minuti preceniš da ne zna ne kuhat, ne delat,...
zmaga.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Vcasih se mi zdi da bi blo prekleto lazje ce bi clovek znal uzivat v taki zenski ...

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Sodit cloveka po formalni izobrazbi je bedarija ... bil preveckrat razocaran, da bi mi to sploh se kaj pomenlo.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
a sodit po izgledu in pač obnašanju pred kamero in nalepit etiketo glupa misica ni bedarija?
če še folk ni ugotovil, da so dobre babe lahko tudi pametne pol pa...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Verjetno si mislil odgovorit generiku? Sicer pa lahko da ima višjo izobrazbo od mene. Me ne gane, pa če ma višjo ali nižjo.

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
res je tudi to nesmisel.. samo menda je vsem jasno kaj je z "tako zensko" hoto povedat ... pac pogovarjamo se o stereotipu ne o njej osebno..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Če ima dec vse, kar rabi, potem ne išče ženske za kuhanje, pospravljenje, razplod.

Nekateri imajo partnere pač za sex, za ostala opravila za že koga plačajo
wink-1.gif

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
a sodit po izgledu in pač obnašanju pred kamero in nalepit etiketo glupa misica ni bedarija?
če še folk ni ugotovil, da so dobre babe lahko tudi pametne pol pa...

Oprosti, lahko, da je oseba iz posnetka zelo inteligentna in razgledana, vendar pa roko na srce, izpadla je (žal) debilno. Sigurno si tega ni želela. Pač Fail.
Ko bom videl kakšen drug posnetek taiste osebe, ko se pogovarja resno in konstruktivno, pa brez skrbi, bom hitro spremenil mnenje. Je pa izpadla tako kot je.
smirk-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
je res izpadla je "neumno",
ampak, prvo kot prvo se vidi, da je živčna
drugo kot drugo italjani imajo probleme z angleščino in to se ve
najti italjana, ki dobro izgovarja in se izraža po angleško je loterija
videl oz. slišal sem tudi "profesorja", ki ne izgovarja pravilno

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Ma nisem ravno prepričan, da ji angleščina dela preglavice. Ali pač? Izbrskaj našo predstavnico na youtube kako težko govori angleško, pa vendar se trudi in ne govori nesmislov.
Vsekakor pa dopuščam možnost, da je predstavnica sosednje države želela le hitro opraviti s kamero pa se je s smehom skozi posnetek tolažila.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hrvatič že ve zakaj bi jo imel
in ona ve zakaj bi imela njega

Ne, ne. On si privošči posebej kuharico, čistilko, računovodkinjo...
Povprečen slovenec si tega žal ne more. Ni to ista liga. Lahko pa rečeva tako; kdo je ne bi, če bi sedel na platini?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Povprečnega slovenca ona itak nebi imela. Povprečen človek rabi partnerja, da si delita življenje, stroške, nakupe, bolečino, mizernost in da imata naraščaj.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
drugo kot drugo italjani imajo probleme z angleščino in to se ve

Italijani imajo težave s tujimi jeziki per se.
grin1.gif

Sicer pa je res nepošteno soditi punco po eni minuti posnetka. Ljudje s slabim besednim zakladom tujega jezika dostikrat tvorijo preproste stavke, ki zaradi poenostavljene sintakse in nepravilne uporabe obrazil lahko dostikrat izpadejo nenavadno in potem govorec izpade neumen.

V vsakem primeru zelo nestrpno od avtorja za tak OP. Sem prijavil na Spletno oko.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Povprečnega slovenca ona itak nebi imela. Povprečen človek rabi partnerja, da si delita življenje, stroške, nakupe, bolečino, mizernost in da imata naraščaj.

To si zdaj tak napisal, ko da si lepe ženske, missice itd.. ne želijo družine, otrok itd..

Ravno tako si želijo in ponavadi slej ko prej tudi imajo, samo ne more povprečen tip nadpovprečne babe imet, to ne gre.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

To si zdaj tak napisal, ko da si lepe ženske, missice itd.. ne želijo družine, otrok itd..

Ravno tako si želijo in ponavadi slej ko prej tudi imajo, samo ne more povprečen tip nadpovprečne babe imet, to ne gre.

kam spada una zajklja..moričeva al kaj je