P1 pomoč

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Imam par vprašanj:
-ko si nastaviš budilko na delovne dni, ali to pomeni da zvoni od pon-pet ali pon-sob? Ker se ne da pogledati, kaj telefon smatra kot delovne dni.
-stanje telefona - sem enkrat že našel zdaj mi ne uspe več. Torej kakšna je napolnjenost baterije v %, zasedenost pomnilnika itd.
-kako nastaviš v imeniku da prikaže najprej ime, potem priimek. Pri uvažanju sem lahko izbral format, zdaj pa ne najdem več te opcije.

Tnx za odgovore.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
1. nadzorna plošča-naprava-čas in datum-več-nastavi delavnike
2.baterija-klik na oznako stanja baterije; upravitelj datotek-več-stanje pomnilniika
3. Mislim da je stik-več-dodaj polje ter tam urediš zadevo
Sicer pa imaš rešitve v temi o SE P1.

SEP1

Zelenc'
13. dec 2007
18
0
1
Tnx Perica, 1. točka je bila nujna, ker sem bil že skoraj paranoičen, da ne bi jutri na job zamudil :D .

Glede 3. točke sem pa mislil na splošno nastavitev imenik, vsak stik posebej urejati je preveč zamudno...

Sicer pa vem da je v tisti temi tudi kaj takega, samo je že toliko strani, da bi trajalo preden bi našel. Poleg tega pa se mi je zdelo da je tema bolj namenjena updateom itd, tako da nisem hotel smetiti.

DevilFace

Pripravnik
11. dec 2007
32
0
6
OK, jaz imam angleški meni nastavljen, ampak upam, da boš razumel:

1.) Greš pod "Contacts" (torej imenik)
2.) Stisneš "More"
3.) Poskrolaš malo dol, kjer je opcija "Settings"
4.) Klikneš "Sort by"
5.) Izbereš eno imed možnosti (priimek in ime, ime in priimek, podjetje in priimek, podjetje in ime)

DF

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Na interni alarm se jaz ne bi zanašal preveč. Enkrat me je kljub pravilni konfiguraciji pustil na cedilu in mi sploh ni zvonil. Na srečo sem se sam zbudil ob pravi uri. Na aparatu je najnovejši firmware in kar sem bral po drugih forumih, imajo nekateri iste težave. Sem si pa inštaliral Handy Clock in zaenkrat deluje vse normalno. LP

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mi ga lahko nekako pošlješ, ta Handy Clock? prosim?

na PM naprej.
smile-1.gif