P: Spletna stran vipbon.com

peterRS

Zelenc'
27. sep 2013
1
0
1
V podjetju RSTeam smo v začetku leta vzpostavili spletno stran www.vipbon.com. Namen te je nudenje skupinskih popustov na novejši in privlačen način. Stran je bila že oglaševana na Radio 1, zato jo je precej uporabnikov že pobližje spoznalo.

Stran je v celoti delujoča, vgrajene pa ima tudi najbolj uporabljane plačilne sisteme. Sem spada Moneta, Paypal in kreditne kartice. Bodoči kupec dobi poleg izvorne kode tudi Facebook stran, kjer se je nabralo že kar nekaj všečkov. Zakupljeni sta tudi .si in .com domeni, katere se prav tako preda. Na stran se je registriralo lepo število kupcev, kateri so prav tako zajeti v prodajo spletne strani.

Vse dodatne informacije lahko dobite na elektronskem naslovu info@rsteam.si, kamor lahko pošljete tudi povpraševanja in ponudbe.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.725
1.511
113
Emona / Carnium
Vse ponudbe so obvezujoče
evil.gif

Jaz bi kupil samo lepo število kupcev. Ne da se mi pa pošiljat nekih mailov.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.725
1.511
113
Emona / Carnium
Ja glej, jst sm te opozoril. Da se ne opečeš.
evil.gif

Sem ziher (pune ko šus), da si ponudbo izstrelil, še predno si pomislil na poslovni načrt in monetizacijo te privlačne skripte, ki se je oglaševala na fu*kin' Radio 1 Morda te je zavedlo dejstvo, da poleg DOBIŠ še FB stran, kjer so se še tisti trije fake uporabniki naveličali lajkati objave
hysterical-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Uuuu! Ves kaj, ce bi bil kot bonus tudi Magic Bullet - ali pa vsaj Bugi Riba - bi se pa res lotil tega posla!
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Je pa že top blagovna znamka, bolj prepoznavna kot Coca Cola.
evil.gif

Citat:
Top Keywords from Search Engines

Which search keywords send traffic to this site?
Keyword Percent of Search Traffic
1. vipbon 99.98%
2. javascript na enem mestu 0.02%