P: Naztech QI Wireless Charger brezžični polnilec

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Prodam praktično nerabljen vrhunski brezžični polnilec za mobilne telefone Naztech QI.
Protizdrsna podloga na dnu in na naležni površini telefona zagotavljata stabilno pozicijo. Ker je polnilec pod naklonom, je med polnjenjem preglednost in uporabnost telefona neokrnjena.

Polnilec je v originalni embalaži in z US adapterjem (možna uporaba z US-EU adapterjem ali zamenjava s poljubnim micro USB polnilcem).

Prodajam zaradi neuporabe, saj mi baterija telefona zdrži 2 dni.
Redna cena v ZDA je bila 59,99 USD brez poštnine, jaz ga prodam za 44EUR.

Ogled in osebni prevzem v Mariboru, kontakt preko ZS.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Se prodaja to potem po bolj realni ceni, naliM?

Ima tri tuljave ali eno, napajalnika verjetno ni zraven ne?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Napajalnik je zraven, a z US vtičem.
Polnilec je tak, kot na Gargyevi povezavi, jaz sem ga vzel letos skupaj z BlackBerryem Priv, a sem ga le preizkusil (2 polnjenja telefona) potem pa zapakiral in pozabil nanj.
Ceno prilagodim (tale iz Amazona še vedno pride malo pod 54USD s poštnino v SLO), ponudbe pa kar veselo na ZS.

p.s. Števila tuljav ne poznam, med specifikacijami na škatli pa tudi nič ne piše.

Nazadnje urejeno:

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kolikšno amperažo pa ima napajalnik, adapter za naš vtič je?

Vtič je na izmenični strani ameriški, na nizkonapetostni pa običajen mikro USB.
Gledam amperažo, na adapterju je 0,6A, na polnilcu pa piše 1,5A vhodnega toka in 1A polnjenja pri 5V. Torej adapter ni dorasel QIju.
Sam sem za preizkus vzel enega od domačih adapterjev, pa je lepo polnilo.

Da skrajšam: če je problem adapter, ga kompenziram pri ceni, pred nakupom pa je možen preizkus v MB, da ne bo potem slabe volje.