P: fiat punto 1.2 SX letnik 2000

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Študenti nimajo denarja ker morajo drage flate najemat, ker se v študentu ne morejo učit.
smile-1.gif

Pomoje ga bolj letnik in znamka jebeta. Men je 15 let star tipo pri 260km začel komaj nagajat malo, drugač je vredu tehnika tole
zmaga.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja, z avtom je vse okej, zato ga za 1500 evrov nočem dat od hiše. če ne drugega, bo šel k fotru v garažo in tam počakal, da crkne trenutna tehnika. pol bo pač v uporabi punto, dokler tudi ta ne crkne ...
bom videl, če bo vsaj jeseni kdo poklical (hladnejši dnevi ...).

ampak a veš, da niti eden ni poklical. niti eden. edino, kar sem dobil, sem dobil v ponudbo menjavo za A6 karavan diesel. ampak jaz ne rabim drugega avta. ah, saj bo ...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kar v miru prodajaj, sploh če se ti ne mudi.
Sem pred poletjem prodajal 11 let staro KIO Sephio s 150000 km, brez klime, kar nekaj rje pa se je v dobrem mesecu prodala. Cena je bila seveda kar nekaj nižja.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Tole je roba, ki se je ne da prodat. V prodajo grejo dokaj nove ali pa čisto sesute skoraj zastonj zadeve. Ko sem prodajal 9 let starega cliota ni bilo niti enega kupca, čeprav je bil daleč najcenejši v oglasih. Ko sem pa prodajal do amena sesuto nexio, razbito spredaj in zadaj, za 200€, pa so cigoti, bosanci in podobni že po parih minutah klicali ko nori.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja vem, R5 sem sicer skoraj zastonj prodal v parih urah. pa je bil jajc. ampak je šel v bosno. za tega pa nihče ne kliče. pa je zelo dobro ohranjen.
ga bom opral pa nove slike nardil, pa probal še enkrat z oglasom. kaj dosti pod dva jurja ga nočem dat. bomo videli, morda pa gre po doustih, mudi se pa itak ne, ampak 3 avti doma je pa tudi kislo ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.