OZS izstop?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Pozdravljeni, mene pa zanima če obstaja online kakšna odstopna-izstopna izjava od/iz OZS? Na njihovi strani ne najdem nič pametnega, samo odstopne izjave za prostovolne člane kar ne velja... koliko pa zdaj berem en članek pa je treba to storit do konca septembra, saj pol bi menda bili že novembra izčlanjeni... Če ne obstaja me zanima kaj je treba vse navest v izjavo? Hvala

LP

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
A ste vsi podjetniki crknili?
confused-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.313
7.320
113
PAc napisi dopis in ga priporoceno poslji. V njem izjavi da izstopas/odstopas.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ma ja, to mi je jasno, ampak kaj ko v naši deželi ni pač vse kar tako... Na koncu bo nekdo dal izjavo, in bo dobil čez mesec ali dva nazaj odgovor da je napisana pomanjkljivo in da nekaj manjka in tako bo takoj z njimi še vedno poročen mesec ali dva brez potrebe... zato ravno vprašam če so kakšni tipski obrazci ali jasno navodila kaj vse mora vsebovati ta izjava da bo ustrezna... lp

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ma ja, to mi je jasno, ampak kaj ko v naši deželi ni pač vse kar tako... Na koncu bo nekdo dal izjavo, in bo dobil čez mesec ali dva nazaj odgovor da je napisana pomanjkljivo in da nekaj manjka in tako bo takoj z njimi še vedno poročen mesec ali dva brez potrebe... zato ravno vprašam če so kakšni tipski obrazci ali jasno navodila kaj vse mora vsebovati ta izjava da bo ustrezna... lp

o.k., zakaj pa ne bi, v izogib temu kar si napisal, šel tja osebno in "jaz bi se izpisal...", pa je
grims-1.gif

Lp.

pipo

Majstr
19. mar 2008
943
455
63
za izstop bi naj bil e-1609 obrazec ?

Je našel kdo, razen tistega plačljivega ( informiran.si)?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.117
7.684
113
Prejšnji teden sem klical na OZS in na GZS zaradi izstopa iz le teh. Izstop iz OZS je preprost, tako kot so predhodno napisali. Napisati je potrebno da želiš izstopiti iz OZS in proporočeno poslati.
Večji problem pa je izstopiti iz GZS. Pri njih izstopne izjave pobirajo do 15.9. iv letu n šele potem lahko izstopiš. Torej, ko sem se zanimal za naše podjetje, praktično iz GZS lahko izstopimo šele 1.1.2015, saj smo 15.9.2013 že zamudili. Tako obrazložitev mi je po telfonu povedala starejša ženska iz GZS v petek, prejšnji teden.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Prejšnji teden sem klical na OZS in na GZS zaradi izstopa iz le teh. Izstop iz OZS je preprost, tako kot so predhodno napisali. Napisati je potrebno da želiš izstopiti iz OZS in proporočeno poslati.
Večji problem pa je izstopiti iz GZS. Pri njih izstopne izjave pobirajo do 15.9. iv letu n šele potem lahko izstopiš. Torej, ko sem se zanimal za naše podjetje, praktično iz GZS lahko izstopimo šele 1.1.2015, saj smo 15.9.2013 že zamudili. Tako obrazložitev mi je po telfonu povedala starejša ženska iz GZS v petek, prejšnji teden.

kaj pa vem, mi smo iz GZS izstopili dalec nazaj. Na OZS sem pa danes poslal izjavo. napisal sem, da izstopamo in to je to. na njihovi strani pise, da moras poslati naziv, davcno stevilko in se lastnorocno podpisati. Torej sama forma ni predpisana... Pa poslali smo z navadno posto, saj tudi oni posiljajo poloznice tako. (seveda pa so bili tudi casi, ko je poloznica hodila priporoceno
wink-1.gif
)

Jernej

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
Je kdo že dobil kak odgovor od OZS? Jaz sem jim poslal izstopno izjavo, pa niso (še) nič odgovorili. Le račun za oktober sem dobil. Upam, da zadnji.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
izstopnikom svetujem previdnost ker se zna zgoditi kak inšpektor. Sam za enkrat še ne bom izstopil ker ne želim bit kanonfuter.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
izstopnikom svetujem previdnost ker se zna zgoditi kak inšpektor. Sam za enkrat še ne bom izstopil ker ne želim bit kanonfuter.

Prej je jokal, da ne more. Sedaj se pa boji
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

Kje si pa našel povezavo med OZS in inšpektorji??

To je kot bi rekel, da če boš plačal karitasu boš pa na lotu zadel.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.802