Overitev podpisa

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Pozdravljeni

Zanima me, če je možno kje v ljubljani overit podpis na kupoprodajni pogodbi, danes v soboto.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pomoje ne... Upravne enote imajo samo prvo soboto delavno (pa se to ne povsod) >> KLIK

Notarji so pa tako ali tako gospodje in ob sobotah nimajo uradnih ur
grims-1.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Mah kupujem nek avto, pa če bi mi bil kul, bi ga takoj odpeljal, samo prodajalec ni nekak naklonjen k temu ker ne bo overjen njegov podpis in se boji samo ne vem česa. Drugače bi bilo, če bi hotel jaz podnujno overitev njegovega podpisa.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Kjerkoli delajo tehnične preglede tudi overjajo podpise na komisijskih pogodbah. In ni hudiča, da kateri TP ne dela na soboto v LJ.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
saj imajo vsaki tehnicni pregledi tole cez. ne vem kaj tako komplicirate. te so pa ob sobotah tudi odprti...

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Mah sej ne rabim, mogoče si bo pa kdo drug pomagal z vašimi podatki, uglavnm šou sem gledat to vozilo in me je lastnik razočaral na celi črti. Najprej sem preveril kateri lastnik vozila je (kao drugi) in ugotovim da je vozilo zamenjalo že štiri ljudi. Nato možakar pove da je bil servis delan na 90000 k čeprav tega v servisni knjigi ni. Zadni servis je delal sam, nakar ugotovimo da manjka plastika pod motorjem. WTF. In možakar pove da je servis delal sam in da je ni namestil nazaj vendar bi jo, če bi kupil vozilo. Model pove da je sam delal servis ker ga je tako prišlo samo 30€. In ga kolega upraša kaj je zaen olje dal notri in pove da selenio.WTF, za 30€ si kupu 4litre olja pa filter. Pa pravi da on dobi olje za 5€ liter, my ass. Nategun en. Uglavnem diske pa ploščice bi blo teba menjat spredaj in zadaj, ter tudi dvomasni vztrajnik. Pragovi so poguljeni kod da jih je s fleksarco brusu. Važn da na sliki zgleda ko nov, pa da ma v opisu odlično ohranjeno. Škoda cajta, sam zgleda da čaka enga da ga bo nategnu. Tko da če kdo gleda ta avto sam stran od njega, edino če ti spusti ceno na 5000€ pa še za ta dnar ne vem, če bi ga vzel. Zdej grem pa na en per
cheer.gif