Outlook express, pošlje email, javi napako

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Imam problem z outlookom .. in sicer ko pošljem email, mi ga odpošilja, potek odpošiljanja (una grafika ki kaže stanje pošiljanja) gre normalno naprej, ko pa pride do konca javi napako ...( med obdelovanjem zahtevanih opravil je prišlo do napak. Če želite več podrobnosti poglejte seznam spodaj) ... vendar seznam napak spodaj je prazen in sporočilo ostane v mapi odpošlji.
Vsakokrat ko kliknem pošlji/prejmi naredi enako in sporočila se nabirajo v mapi odpošlji, vendar vsakokrat sporočilo gre dejansko naprej, le meni ostane v mapi odpošlji in javi prej omenjeno napako.
Kaj bi to bilo?
Mogoče virus? .... avira ni nič najdla ..

lp

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Jaz sem imel podoben problem.. sem pa uporabljal avasta in ga je nekaj sral z chekiranjem mailov.. ko sem to odklopil [da naj ne pipa email] je bilo vse OK..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tako kot MViper-ju je meni tudi Avast sral (v5). Tudi če sem ga izklopil ni bilo bolje, sem moral uninstalirat.

Je pa bil problem pri mailih s priponko (predvsem pri dokumentih).

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Deluje, hvala!
Glede na to da sm datoteko samo preimenoval, a sm si talko rešil stare poslane mejle al ne?

lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lahko stari fajl nazaj daš (novega tačas nekam stran daj) in potem File/Export-iraš maile iz Sent folderja.

Potem pa daš nazaj, kot je bilo.

Na prvi pogled OE ne omogoča dodatnih fajlov za hrambo (da bi imel na voljo v OE), tako, da jih boš imel le na disku, in če bi jih rad odprl, moraš spet te fajle zamenjevat.

Hmm, Export na mojem OE gre le v Outlook ali Exchange, kar verjetno nimaš.

OE je pač omejen. Je na kupe (zastonj) drugih programov.
Na blef bi pokazal na Thunderbird-a, čeprav brezmadežen ta tudi ni...

Podobne teme