Outlook 2010 - kam shranjuje pošto?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Torej, danes ob zagonu me je Outlook opozoril, da ne najde mesta podatkovne datoteke "moj emajl naslov.pst". Naredil sem pot v Uporabnik\Apps\Microsoft\Outlook, sedaj pa nimam več prejšnje pošte.
frown-1.gif

Kako naj najdem pošto od prej ( - ne najdem in ne najdem!) ?

Aja, Windows 7, zgodilo se je pa danes, potem ko sem montiral NOD Smart security na laptopa.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tam imam : Skrite datoteke in mape / Pokaži skrite datoteke.
Sem šel že na začetku tja gledat, pa je bilo takole, torej prav.

Ma, ti Win 7 so čista groza.
uf-1.gif
Nikakor mi ne grejo! Raziskovalec je čuden. Na levi strani je drevesna struktura, na desni pa prikazuje nekaj čisto drugega, kot bi pol strukture manjkalo.
Do sedaj še nisem našel pošte od Outlooka. A se da komu prilepit printscreen od nastavitev možnosti mape? Če bo kaj pomagalo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj pa tisto: Skrij zaščitene datoteke operacijskega sistema (priporočeno). ? Tu imam kljukico.
17758-icon_confused.gif

Grem še to probat ...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Morda ti bo to pomagalo. Potem pikni AppData Local Microsoft Outlook
2052373-Nastavitve.PNG

Priponke

• 2052373-Nastavitve.PNG
    2052373-Nastavitve.PNG
    169,7 KB · Ogledi: 382
I

Izbrisan uporabnik #9334

Hvala, vendar tako že imam.

Ne bi šel rad na obnovitev sistema, ker sem nekaj zadev medtem instaliral.
Zgodilo se je tako, da sem menjal anitvirus - odstranil Avasta in naložil NOD Smart Security in sprožil pametni pregled.

Potem sem startal Outlook, ki je takoj zajamral, da ne najde mesta datotek .pst . Napisal sem mu pot tako kot ste mi pravili ( AppData\Local\ Microsoft\ Outlook\ ) in naložilo mi je pač tisto, kar je bilo v nabiralniku, torej od včeraj in danes. Pošte za 2 leti nazaj pa ne najdem več.
A je možno, da mi jo je NOD izbrisal? (v bistvu ne verjamem.)

Kaj pa, če bi šel iskati kak mail, ki ga sedaj pogrešam in bi tako našel prejšnje mesto? Kakšno končnico pa sploh imajo ti maili?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kolk je pa velik ta *.ost file ? Če je zadeva velka
Če drugje ne najdeš mailov, poglej na webmail ponudnika ( recimo; če maš @gmail.com, potem na gmailu)...
Antivirusnik naj ne bi sam od sebe pobrisal ost fajla...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Outlook ti je kreiral nov PST, ker starega ni našel. Poglej v mapo, kako je trenutni velik in če je slučajno kje še kateri drugi. Preglej še log AV-ja, čeprav res dvomim da ti jo je on pobrisal.

Instaliraj Everything in išči pst, http://www.voidtools.com/

Drugače pa backup, backup, backup...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Včeraj sem iskal v raziskovalcu in je samo ta .pst - velik 23,5 M in kreiran sedaj, pred par dnevi.

Kaj pa Avast? Najprej sem odstranil Avasta - se je lahko tu kaj zgodilo? Odstranil sem ga iz nadzorne plošče.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bom poizkusil še s tistim easeus-om, ampak kasneje, mi je zmanjkalo časa. Karantena je prazna. Pa tudi NOD ne bi smel kar tako po svoje ga biksati, ga uporabljam že blizu 10 let, vedno licenčnega in nikoli nisem čutil nekih težav. Bolj bi sumil Avast, ki sem ga pa dobil skupaj z laptopom in je sedaj po enem letu začel najedat za plačljivo verzijo. Zato sem ga tudi šel menjat za NODa, pa še nekaj zakupljenih licenc imam na razpolago.

OK, najlepša hvala za pomoč, če drugega ne, sem se par novih stvari naučil. Pa prisiljen sem bil šariti po Win7, ki so mi antipatični in jih bom moral pa tako "na hard way" spoznati.
wink-1.gif

Arhiv pošte tudi ni izgubljen, ker se mi nalaga (hvalabogu) še na dveh compih...

Lp