Outlook 2007 se ne zažene

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Kar naenkrat ne morem več zagnati microsoft office outlook 2007. Ko zaženem ikono mi javi: "Microsoft Office Outlooka ni mogoče zagnati. Outlookovega okna ni mogoče odpreti" Office sem odinštaliral in še 1x inštaliral pa ne pomaga nič. Ve kdo kaj bi lahko bil problem?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
A vse ostalo(word, excell,...) se pa zažene?

Shrani si sporočila(mislim, da so v mapi document and settings/aplication data/microsoft/office/outlook,...

Nato pa najbolje, da office zbrišeš(najprej preko dodaj in odstrani, nato pa še ročno vse kar ostane) in si naložiš verzijo 2010.

Sicer pa za emaile sam najraje uporabljam kar navaden Outlook expres, ki se mi zdi daleč najhitrejši, najbolj preprost, nič ne komplicira,...
Če seveda imaš XPje, ne vem pa, če obstoja tudi v Win7?

Lp

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.168
1.144
113
Datoteka, v katero si outlook ob zapiranju zapiše konfiguracijo okna, trenutnega pogleda, ...
se včasih pokvari in ni čitlijiva in zato ob naslednjem zagonu ne zna pokazati osnovnega pogleda.
S tem ukazom se ta datoteka na novo zgenerira in nastavijo se začetne vrednosti.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
jurek1973, hvala za tale info. Žena je imela identičen problem in je tole pomagalo. 5*

petern

Zelenc'
21. jun 2013
2
0
1
Pri meni je pa malo drugače..napiše mi: microsoft office outlooka ni mogoče zagnati. skupnih orodij zbirke MO ni mogoče incializirati.znova zaženite računalnik ali pa namestite MICROSOFT OFFICE OUTLOOK. Podobno mi napiše tudi če kliknem na word, excel, itd. In to kar na enkrat..nic nisem instaliral ali karkoli drugega. Zanima me če bom pač moral na novo nalagati ali bom izgubil maile, ki so bili prejti v inbox outlooka? Hvala za nasvet.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Očitno se je pokvarila kaka knjižnica. Maili iz Outlooka so spravljeni v datoteki s končnico .pst. Spravi jih na varno, jih boš lahko vedno ponovno uvozil.

petern

Zelenc'
21. jun 2013
2
0
1
se pravi, da ni druge kot da ponovno nalozim office. Ko pa to probam narediti mi vsakic med instalacijo javi ERROR. Ce probam pokvarjen office izbrisati mi pa pravi: NAMESTITEV IZDELKA JE POKVARJENA. ZAŽENITE IZ DRUGEGA VERA.. What to do :/ Hvala
smile-1.gif