outdoor kamera - nadzor preko Android app

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Pozdravljeni,

Torej rad bi kupil neko kamero , katero bi potem lahko preko kakšne android app lahko gledal.

pogoj pa je, da bo namescena zunaj, v omrežje se bo morala povezati brezžično, napajanje pa ji bom lahko pripeljal 220v.
Torej kakšne kamere gledati?Rad bi samo, da bi, da lahko v vsakem trenutku preverim stanje te kamere.Če je opcija, da še te posnetke kam snema, nebi bilo nič narobe, ni pa nujno.(ne vem kaj vse to potegne za sabo - stroskovno)?
Rad bi pa kvalitetno sliko, to pa je pogoj
wink-1.gif

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Hvala..Ampak tole mi deluje malo tako "malo denarja malo muzike" pa se dvomim da je za outdoor in da bo drzala pri -10 stopnijah.
Nekaj v rangu do 500€ pa da je kolikor toliko zanesljivo, pa da "pobira" cimbolj siroki kot..

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
maš na bolhi kr dost te robe..je pa res da so potem cene višje.
Poglej sigurno najdeš kaj!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
Hvala..Ampak tole mi deluje malo tako "malo denarja malo muzike" pa se dvomim da je za outdoor in da bo drzala pri -10 stopnijah.
Nekaj v rangu do 500€ pa da je kolikor toliko zanesljivo, pa da "pobira" cimbolj siroki kot..
Sorry, nobena taka ne bo delala pri -10, boš moral najti kakšno z grelcem.

igi

Guru
13. okt 2007
5.584
1.193
113
Celje
in pa za dobro sliko moraš gledati mega pixel kamere.... tu pa bo 500€ hitro na tesno.
Sem pa testiral geovision mega pixel ip kamero z zunanjim ohišjem in lahko rečem, da je slika precej dobra!