Otvoritev gostilne !

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.510
1.674
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Vse Alterjevce bi rad obvestil, da imam namen naslednji teden odpreti gostilno, ki se nahaja v bližini Ljubljane, točneje na Dobenu, le streljaj od priljubljene pohodniške točke, razglednega stolpa na Rašici! Dostop je možen po asfaltirani cesti iz vasi Loka pri Mengšu, odkoder vas znaki vodijo proti Dobenu. Gostilna se nahaja bolj proti vrhu, na levi strani ceste, z velikim parkirnim prostorom, imenuje pa se Dobenski hram!
Nudil vam bom dnevno svežo hrano, priljubljene enolončnice (golaž, vampi, segedin...), nedeljska kosila, krače, občasno odličen jaboljčni zavitek, domače kremšnite... Seveda se bo dalo dobiti tudi klasično ponudbo zrezkov in ostalih dobrot. Prostora imam za 70 ljudi v restavraciji in preko 100 na vrtu s prekrasnim pogledom na Trzin in Ljubljano! Vabim vas tudi na razna praznovanja, obletnice, poroke, martinovanje, silvestrovanje....
P.S.: Posebna zahvala velja moderatorjem, ki so mi dovolili objaviti to reklamo!!! Vabljeni na
nahrung002.gif
!!!
Dobenski hram znotraj !!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.510
1.674
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Notri imaš pa simpatično narejeno.
cheer.gif

BTW A je to še naprej od Blaža? Ali vmes med Ručigajem in Blažem?
Malo pred Blažom, tik ob cesti, ne moreš faliti!
P.S.: Vprašaj za šefa (sicer sva dva, jaz in prijatelj), sicer pa me boš spoznala...Majhen, debel,plešast in siten.press..........
grims-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zdaj pa samo še promocijski popust za alterjevce vžgi in si zmagal.
zmaga.gif

Zapelji se s kolesom iz Loke do tja (ajd, lahko do stolpa in se potem vrni nazaj do oštarije), pa bo tisti zrezek sam po sebi nagrada...
grin1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.041
10.796
113
kod Džej-Zija
Kje si pa Julči našla?
shocked-1.gif
Nisem vedel, da to čudo sploh še dela.

@Car: očitno se bo treba osebno oglasit in ustno preverit, kako stvari stojijo.
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.