Otroški vrtiljak

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kot darilo smo za našo malo punčko prejeli vrtiljak za nad posteljico. http://www.lovecnacene.si/vrtiljak-z-medvedki-fisher-price/m/105366/
Zadeva je super luštna in sploh OK, samo imamo malo težave kam zadevo montirat. Vem, da na zadnjo stranico postelje, vendar na kakšni višini. Je to nad otrokovo glavo ali v višini njenega trabuha.
Imam pa tudi vprašanje kako potem vzeti otroka iz postelje, ne da njej ali sebi iztakneš oko na medvedkih.
Tega ni ne v slovenskih ne v angleških navodilih razloženo. Važno je da so napisali 3 strani kako se vstavijo baterije.
rolleyes-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pameten odgovo ni kaj
stupid-1.gif

Sedaj te pa lepo prosim, da premoreš toliko kulture in olike da ne pišeš neumnosti in se oglasiš če imaš kaj pametnega za napisati.

Hvala!!!!!!!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
a postlo si obrnu z vznoznjem na jugo-jugovzhod, da ne bo dobila bradavic zaradi napacnega sevanja?

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Nimam še otrok, ampak bi rekla da bi to blo najbolje montirati nekako med glavo in trebuhom... Ker ko je otroku zanimivo to vrtenje medvedkov, poskuša z rokami seči proti njim. Pa čim višje, da potem ni problemov pri dvigovanju tamale...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Dojencki nimajo orientacije koliko je katera stvar blizu, zato je vseeno ali je 2m nad glavo ali pol. Dostikrat hocjo kero stvar ki jo vidijo
prijeti kot da je poleg njih. Point medvedkov ki jih mas je, da vzbujajo pri otroku radovednost in se osredotocijo nanj.
Tko da po zelji montiraj, tolk da lohk otroka komot dvigujes brez da se zaletava. Sicer pa mislim clo, da se da ene modele
dvigovati in spuscati avtomatsko na patent.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Problem je samo v tem, da taradi mojih dveh metrov pri polaganju otroka v posteljo butnem v vrtiljak, pri dvigovanju otroka iz postelje imam pa zelo slab občutek ko vozim slalom mimo medvedkov predvsem ponoči.
Bo treba malce predelat zadevco, da se bo odmikala na stran, ker se tega modela pač neda dvigat in spuščat.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Ti kr daj 2m nad otrokovo glavo pa se ne bos nic zaletaval.Njemu bo pa se vedno zanimivo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
evil.gif

montirajte ga na stranico...pa je problem rešen. Po moje ni treba da se ga otrok dotika..se ga bo, ko bo stal na nogah..takrat bo vse potrgal in plomil
evil.gif

tak da..ne bo dolgo zdržal.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Te stvari se montira od strani, na tisto stran iz katere ga ne pobiraš ven. Preden se pobere na noge bo trajalo 7 mesecev, do takrat boš že pogruntal idealno pozicijo:)

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Pa niso vedeli, da imaš punčko? Ker ta model z medvedki je namenjen fantkom, za punčke se dobi takega z ogledalci.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
No, da imam punčko so vedeli, a so vedeli tudi, da mi gre ful na jetra če imajo punčke vse roza in fantki vse modro. Kot včasih ko je bila črno-bela TV.
Pa tudi ta model je nežno modre barve z roza, rumeno, belo kombinacijo. Po moje ni določeno, da je za fantke ali punčke (vsaj meni ne). No če bi imel gor kamjone ali bagre je že druga zadeva.
Res noben nima tega modela, da mi pove če se da kako vrtiljak odmakniti na stran ali rabim predelavo?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
montiraj malo pred njo da nebo stegovala glave nazaj...samo potem je takoj v napoto ko jemlešp malo iz posteljice...sicer se pa vsaj ta ki ga imam jaz iztakne na sredini tako da nosilec ostane na posteljici

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pri mojemu modelu je na sredini palice nek zatič, a kaj ko se potem palica prepogiba gor-dol in ne na stran. Namenjen je, da ga potrem postaviš na mizo.

Pomoje so kupili enega dražnih, da bo le dober, a so same težave z njim!

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
No odločitev je seveda tvoja, malo si preberi raziskave kakšen vpliv imajo medvedki na punčke.

Drugače pa smo mi imeli monitranega na dolgi stranici, na nasprotni strani kot ga jemlješ ven.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
No odločitev je seveda tvoja, malo si preberi raziskave kakšen vpliv imajo medvedki na punčke.

Drugače pa smo mi imeli monitranega na dolgi stranici, na nasprotni strani kot ga jemlješ ven.

tam do 6 meseca itak neve kaj gleda ampak gleda barve...tako da mislm da kakšnega hudega vpliva nebo imel.
smirk-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Stara je mesec in pol in so ji medvedki ozirmona vse kar se premika zelo zanimivo in spremlja.

@Geronimo, kako pa medvedki vpljivajo na punčke? Te raziskave pa nisem nikjer zasledil, še bolj čudno pa, da je moja boljša polovica ni zasledila.