Otroski vozicek

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Ok, resno. Potrebujem pomoc pri izbiri otroskega vozicka in sicer do nekje 400 evrov imeti mora velike napihljive gume *za po terenu*. Zraven mora biti kosara lahko tudi lupnica po moznosti z nastavkom za v avto.
Sem mislil da bo lazje pa vdim da vsaj 100 firm izdeluje vozicke.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik mravac pravi:
http://baby-boom.si/
Pri nas imamo takega in ga lahko samo pohvalim. Je odličen za po asvaltu in tudi po pesku.
Pa še cena za komplet je dokaj normalna.

lp

Še en + za BB

Je pa športni sedež dokaj velik in naš malček, ki je hotel pri 4 mesecih že pobegnit iz košare je bil bistveno premajhen za športnega.
Rešli smo potem z rabljenim Maxi-Cosi Buzz3. Pa če lupinico smo potem vozli z njim za v trgovino...

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Še vprašanje glede vozička za dvojčke? Če ima kdo informacije iz prve roke.

Gledam:
EasyWalker - dejansko vse OK - razen tega da se ne da nastavljati naslonjalo za noge in hrbtni del je na zadrge
TFK - enako kot EW
Lux4Kids - cenovno najbolj ugoden, ampak me malo motijo mehke košare

Lp,

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Če ne boš rolal ali tekel potem glasujem za rabljenega bugaboo-ja. Še celo za enega rabljenega vem, ki je po dveh otrokih še kot nov in se trenutno prodaja, mislim da tam za ca. 450 EUR (z zimsko vrečo, zimskimi kolesi, mrežo, cerado za dež,.....).

Pa da se ne bo kdo vtaknil v mala sprednja kolesa, po šodru sem z njim naredil več km kot po asfaltu, edina slabost je seveda da ni za rolat ali tečt, skratka ni za velike brzine. Ima pa 12 kil in ga po stopnicah nesem z otrokom vred z eno roko. Mislim cel voz, ne samo košaro.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja jaz tud glasujem za rabljenega Bugabooja. Pa so me že enkrat v eni temi napadli, kao tolk dnarja za rabljen voziček ampak pač tukaj ne plačaš samo znamke ampak je res ogromno na kvaliteti. Men so se vsi smejal ko so videli prva kolesa, na makadamu, kamenjih ali skalah pa pleza kot za šalo. Da ne govorim, da je izredno majhen (v širino) tako da te ne ustavi nobena stalaža v kakšni majhni trgovini, kjer se vsi ostali zelo hitro zaplezajo. Ima pa Bugaboo dobrih 8kg, kar je tudi meni izredno prav prišlo, kadar sem ga trogal v drugo nadstropje. Skratka fantastičen voz, neverjetno lahko vodljiv, sam sem z njim brez težav v eni roki vozil voz, v drugi psa, na daljše relacije. Ko sem probaval razne quineeye in ne vem kaj še vse, je bil proti našim polom. Je pa drag, to se pa strinjam.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ja, 8 kil bo bolj pravilno, ne vem kje sem našel 12 kil, očitno sem štel otroka zraven.
cheer.gif

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
No teža vozička ne igra veliko vloge, ker živimo v hiši in ne bo potrebno veliko prenašanja vozička. Sem si pa ogledal ponudbo teh vozičkov in je cena res malo pretirana za trenutni budget.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ni teža vozička pomembna samo za prenašanje ampak tudi za samo vodljivost
wink-1.gif

Se pa strinjam, da so cene kar hude. Lepo ohranjenega se pa definitivno splača malce pogledati, ker imaš vedno na tono opreme zraven.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Pa dobr, kje to žvite? Al boste do Kredarice rinel voz? Živim praktično na selu, pa ne rabim terenca. Sem dal za voz 170 evričev, rablem. Nov je 350. Košara, športni del. Dal skozi dva mulca in še dva bo. Lupinco smo sam v avti rabl. Sam tko, ne pretiravat. Ma pa prijatlov voz priklop za ipad al ipfone, uglavnem za jabček. Zelo pomembna stvar za razvoj dojenčkov, je tudi sam mal kislo se nasmejal na to foro. Je pa hec zdej to.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pa dobr, kje to žvite? Al boste do Kredarice rinel voz? Živim praktično na selu, pa ne rabim terenca. Sem dal za voz 170 evričev, rablem. Nov je 350. Košara, športni del. Dal skozi dva mulca in še dva bo. Lupinco smo sam v avti rabl. Sam tko, ne pretiravat. Ma pa prijatlov voz priklop za ipad al ipfone, uglavnem za jabček. Zelo pomembna stvar za razvoj dojenčkov, je tudi sam mal kislo se nasmejal na to foro. Je pa hec zdej to.

Brez tavelikih koles se pri nas bolj težko voziš...pač malo selo okrog pa gozdne poti po glavni cesti pa ne mislim otroka sprehajat.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.080
1.034
113
če je omejitev 400€ potem je zgoraj omenjeni baby-boom verjetno res najboljša izbira(če se kupuje nov voz).

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
693
51
28
mimogrede, priporočam,da se izogibaš qiunny freestylu; ima sicer velika kolesa, ampak ti nimaš od tega nobene koristi, ker obupno trd. poleg tega je tudi zelo težak in velik (tudi ko se zloži); po pol leta sem ga prodal. če bi zdajle kupoval, bi kupil peg perego s 4 majhnimi kolesi

je pa bugaboo izjemno popularen med nemuslimanskimi materami na dunaju - predvidevam, da je dober

helencamatici

Zelenc'
14. sep 2011
6
0
1
Predlagam, da greš v Leclerca in ne kompliciraš... jst sm naredila iz tega cel elaborat, kupila na koncu peg perego skate in dala ful keša in nisem bila ravno zadovoljna...

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Hartan ima tudi dober model za dvojčke, izjemno prilagodljiv, se ti pa splača naročiti iz nemčije. V ljubljani so malce zasoljene cene, jih pa lahko greš pogledat tja. BABY-ONLINE

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Trikolesnik Buzz-neuničljiv pa od 0-x let je tako da imaš samo 1x strošek. Mi ga uporabljamo več kot 2 leti skozi vse leto. Pozimi nenehno zunaj z njim sol vlaga gozd...nič mu ne pride do živega. Za zložit enostaven. Za dopust ga rastaviš v 2 min v prafaktorje in ga imaš v 2 min nazaj sestavljenega. Cena tam tam počakaš akcijo in je to to.