Otroške igre za PC za 4+

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Pravzaprav me zanima, če obstoja kje kaj takega da bi navaden PC se obnašal kot recimo mali vedi, oziroma kje bi dobil take igrice kot so v malem vediju?
Hec je namreč to da imam doma en računalnik višek pa se mi zdi neumno kupovati otroški računalnik, če bi se dalo na tega kaj podobnega naložiti, hčerka bi pa rada igrice igrala, pa je stara komaj 4 leta.
Kje bi dobil otroške igrice za 4 letnega otroka.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Prvo kot prvo tisti mali vedi je glupost in ga ne kupuj. Edina dobra igrica tam je tista kjer črke vtipkaš pa on to prebere potem.

Drugače moja tamala je stara 3,5 let pa se malo igra z "tubmlebugs" to so tiste barvne kroglice ki jih streljaš, kaj drugega jo niti ne zanima
wink-1.gif

Če smo pa že pri tem, pa raje tamali daj knjigico v roke, se bo več naučila kot iz igric
tongue-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ma ja sej vem da je tist mali vedi bol kot ne brez veze, samo ker ga je videla pri sestrični se ji zdi full dobr ane, itaq ga nimam namena kupit, knjigic ima pa tud malo morje, najrajš ima revije kjer se lepijo nalepke. Sem mislil, da ker imam pač računalnik višek, da bi ga ponucal za igračo, saj smo zdej našli kup "zanimivih" igric na netu pa je zaenkrat dobr, samo bi pa po eni strani rad da se tudi kaj uči z igro ne samo da balone poka pa torte dela, pa rože sadi. Take stvari pa ne najdem v slovenščini.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Aammmm kaj je že to miniclip xd. Sem mal poguglal pa nič konkretnega najdu, en kup mini clipov na youtubu, druzga pa nič pametnega, a mi lohk mal bolj namigneš.
www.miniclip.com ---------->free igre
lol mini clipi na youtube xD

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
danes je na partis dal eden dve igrici
MAKS V GRADU STRAHOV
SNEGULJČICA IN SEDEM JANKOV

čeprav se strinjam z @novaa, kupi lego kocke al kaj podobnega, z rač. se bo tako ali tako prej ali slej zasvojila

Nazadnje urejeno: