Otroška obleka

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
7 letnika in 5 letnico moram oblečt malo "bolje".
Kje v Lj ali okolici naj pogledam
Pa ne mislim dati celo premoženje.
S kitajske se nekako ne upam naročiti, čeprav ne bi bil problem predelati zadeve če bi bilo potrebno.
Spremljam tudi bolho če se bo našlo kaj pametnega.
Ima kdo doma kaj viška?
Oba sta normalne teže in višine.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
A do Italije it je problem?? Odvisno od tega kaj je zate bolje?? Za tamalo bi znala še jaz kaj imet, bom pogledala.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Mah, ne bi si delal nekih izletov 200 in več km daleč...
ker več kot 50 evrov ne mislim dati za posamezno obleko. (za tistih nekaj ur popoldne/zvečer).
Mogoče kak trst ali okolica, če bi kdaj spomladi proti morju skočil. Pa še tam sem čisto izgubljen. še z motorjem se nekako nisem znašel, kaj šele z avtom. Je pa res da takrat nisem imel niti navigacije, niti zemljevida trsta.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
mah pejt v otroske trgovine, bos zihr kej dobil... C&A, ZARA, H&M, itn...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Dobr te je speglala da mas ti to za zrihtat hahaha

Zdej jinpa se rec da si neki najdu, da greta do barvice v litijo pol bos pa sploh pisan gledu

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Ne kompliciraj, v vsakem H&M, C&A itd. lahko otroka primerno oblečeš. Razen če je pogoj da ni oblečen svojim letom primerno (kravata in podobna solata). Pa ni treba da je v majici in kavbojkah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Punca aliexpres kar nekaj izbire. Za fanta se nisem toliko brskal.
Nisem se narocal cunj iz kitajske.
Ne rabim kravate.
Hvala za imena nasih stacun. Do sedaj se nisem kupoval takih zadev.
Matej: zrihtala bova MIDVA. Jaz na netu, ona v trgovini in za sivalnim strojem ce bo treba. Pa upam da si ti svojo bolje zrihtal kot jaz.
Kako pa naj drugace kot pisano gledam pri barvici? Crnobelo?

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ja, če imajo radi bleščice. Osebno bi bolj C&A priporočila pa ovse. Drugače pa Next internetna prodaja.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
ah, kaj pa vem za punce. jaz samo za fante gledam
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne kompliciraj, v vsakem H&M, C&A itd. lahko otroka primerno oblečeš. Razen če je pogoj da ni oblečen svojim letom primerno (kravata in podobna solata). Pa ni treba da je v majici in kavbojkah.

Hvala, najprej jo pošljem sem....
pozdrav.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Heh,....
Srečnica ti.
grin1.gif

Hvala bogu, moji ne marata bleščic, če se ta velika v obleko spravi je pa tudi pravi čudež....
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, ce gledamo po kvaliteti in designu potem sta mothercare in okaidi v ospredju...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Malo porocila, ker so prvi evri odsli iz denarnice.
Pred dnevi nekaj ur prebili v BTC(po zgoraj nastetih stacunah) . Kupili nic, ker sem rekel da dajmo najprej pregledat ponudbo in se potem nekako odlociti.
Vceraj pa se moja ustavi pri Mojci v Litiji (trgovina) in so jo spravili ob denar za fantovske čevlje in deklisko oblekco. Pa zaenkrat nimam pripomb. Za fanta bi vzela v H&M hlace, pa niso imeli 128. Bom preveril ce bodo dobil v kratkem.
In ja, oglasevane cene na bolhi so višje.
confused-1.gif
tudi na AE niso bistveno nižje. S tem da tukaj fizicno zadevo preveriš in pomeris. Ce pa ti kitajc ni všeč pa lahko das samo na bolho ali v kanto in gres po nasih trgovinah.
Hvaka bogu da nisem hodil okrog rabljenih zadev in s tem kradel cas in denar svoji familiji, prodajalcem pa časa. Sem pa jih nekaj poklical.
bonk.gif

Nazadnje urejeno: