Otok Pag - ekskluziva, nad turizem

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.062
113
V bistvu pa nov epicenter korone. Je tolk bakpakerjev tam al kaj? Pred casom sm bil poucen, da se tam odvija hohturismus in podobno... zdaj pa poln korone. Sem ravno zelel zadnja dva tedna it mal pogledat, pa vidm da bom raj v Ljublano su, se zdi bolj varno, ceprav so tam nizje situirani turisti. Kaj mislte, kaj naj nardim? Naj raj doma ostanem? Sm bol taborniske sorte po dusi ampak se znam prlagodit. Any hint?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.062
113
Taki zapisi me skrbijo:

Sej sama struktura turistov me drgac ne skrbi. Ce bo kak nahrbtnicar kje, se ne bom sekiral.
Mi pa ni jasno kaj ti ta bogati misljo, da je tolk korone. Mogoce je to zdej moderno v teh sferah.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.970
6.589
113
common sense ti govori, da če kdaj, da je zdele cajt za dobiti. zbiraš lahko na am bam med ustreznimi ventilatorji, kaj šele med vsemi. edino me skrbi, ker se širi med mladimi. da ne boš zdaj dol rinil, pa te bo zaradi tega zaobšlo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tako je. Zdajle je treba izkoristit priliko in se it cepit, naravnost v Zrče. Če ne boš dobil vsega ostalega zubehor, korono boš staknil ziher. Čez 10 let bo to numizmatična vrednost. Torej - AVANTI ! :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

gimi

Fizikalc
23. avg 2019
362
116
43
nevem kolk kej spremljate srbijo ampak mladim (otrokom) ni nč ko dobijo korono, mal je oteženo dihanje 2-3 dni pol se jim pa stanje izboljša, kritično je sam za boomerje pa kronike, drugi bodo preživel