Oto Pestner - prodana duša

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.094
407
83
Mogoče sem sanjač, ampak sem ga imel za bolj korektnega človeka.

Koliko let ga narod že podpira na njegovi poti, sedaj se pa za par evrov proda in posname reklamo za šloganje.
Da bodo ja tisti nateguni še več zaslužili na raji, ki je že tako prikrajšana za kaj boljšega.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
in da je to celo legalno....fak stari...ffffffak....zdej se mi je pojavla slika Picarda z roko na čelu
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Evo, idealna prilika da* se uredi zakonska ureditev !

* - Janša, "pingvini", vsak svojemu lahko zateži

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Mogoče sem sanjač, ampak sem ga imel za bolj korektnega človeka.

Koliko let ga narod že podpira na njegovi poti, sedaj se pa za par evrov proda in posname reklamo za šloganje.
Da bodo ja tisti nateguni še več zaslužili na raji, ki je že tako prikrajšana za kaj boljšega.
uf-1.gif

Njegova glasbena zvrst ni najbolj prodajana zadeva na planetu, poloznice je pa treba placati. Od honorarja zagotovo ni obogatel.
smirk-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
Jest je tudi treba. Sem ga videl ko je na eno poroko prišel tri komade zapet. In glede na videno.....že mogoče da je po rodu cigo ampak v resnici je totalen klošar. Za plejbek je imel sposojen hreščeči tranzistor na katerem je rolal svoj CD (če si ni tudi tega sposodil), oblečen pa tako da ni manjkalo veliko pa bi mu stisnil jurja da si gre svoje čevlje kupit, ker tisto kar je imel obuto je nosil že najmanj njegov praded.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem bil tudi jaz zgrožen, ko sem ga zagledal.
frown-1.gif

Denar je denar, ampak ime je pa tudi ime. In Oto si ga je prestavil s tem precej nižje.

Čeprav tole šloganje je vseeno tako primitivna stvar, da upam da ja nihče tega ne verjame in kličejo bolj zaradi zabave, al kaj?
confused-1.gif

Večji nategi, katere bi bilo potrebno v tem trenutku kazensko preganjat, so pa nategi zdravilcev!!!
10.gif
Zraven tega pa bi seveda uvrstil še ene posebno znane org., ki pa jih za voljo teme ne bom omenjal.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
...Čeprav tole šloganje je vseeno tako primitivna stvar, da upam da ja nihče tega ne verjame in kličejo bolj zaradi zabave, al kaj?
confused-1.gif
...

Če se ne motim, se vrti že tretja serija reklam - očitno nese več kot dovolj

PS: a te zanima h kateri vedeževalki hodijo oz. so hodil najvišji slovenski politiki?

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Čeprav tole šloganje je vseeno tako primitivna stvar, da upam da ja nihče tega ne verjame in kličejo bolj zaradi zabave, al kaj?
You'd be surprised...

(sicer nisem raziskave delal, ampak sodeč po "stanju duha" bi rekel, da je stanje tako, da bi se ti in jaz oba zjokala...)

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To že. Biznis vem da majo.
Jaz govorim o tem, da ta zadeva vseeno ni tako škodljiva za žrtve iz finančnega, zdravstvenega ali psihološkega stališča kot marsikatere ostale. Folk to bolj za hec vzame.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
ahh dejte no. Katera reklama je pa to, kar reklamirajo. Še posebej, ko rečejo... "najboljše med najboljšimi" bla bla... pač kar komu paše. Kater se da nategnt, se bo tud brez Pestnerja in ostalih reklam. Mal me je zmotilo v tem postu sam to, ker nam politiki lažejo vsaki dan... in to bolj kot neki "samozvani šlogarji" pa nobenga neki exstra več ne zmoti.
Oblači se pa naj kok mu paše... sej so ga verjetno najel zaradi glasu oz. petja... ne pa oblačenja. Če bi hotl videt kožo bi najel eno z dekoltejem .... pa če bi slučajno še znala kaj pet. Recimo tako nekak...

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
Nisem picajzlast in me boli qrac ker itak ni bila moja poroka. Obstaja pa en miniminiminiminimalni standard, eni mu rečejo tudi higiena. In eno je če najameš klovna, nekaj drugega pa če najameš pevca pride pa klovn.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Tudi mene je na rit vrglo, ko sem tole videl. Nebi rekel, da bi bil kak, Murko, ajde, bi zastopil, samo Oto? Očitno velja tisto "Bolj star, bolj nor"

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Sem ga videl že v živo... je res , da je dosti drugačen, kakor ga vidimo po TV. Steznik in te stvari.... TV naredi svoje, potem smo pa presenečeni. Tud nuša je na TV orenk baba, v resnici je pa ne ločiš med otroci
smile-1.gif

O Murkiču pa ne bi izgubljali besed... ta ne zna ne eno , ne drugo
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.580
5.151
113
Wikipedija pravi, da je star 53 let. Torej še ni v penziji. Ne piše, če ima še kako drugo službo. Najbrž ne in ni imel dovolj vez, da bi bil kak direktor kakega inštituta ali zavoda. Dvomim, da lahko živi samo od muzike in zato verjetno mora vzeti vsako reklamo, ki mu jo ponudijo v snemanje in so jo pripravljeni kolikor toliko spodobno plačati. To je realnost, ki jo prinese življenje.
Kje pa človek vidi to zloglasno reklamo?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Kulturniki pac imajo neke place, ki pa najbrs niso ravno bajne,tko da ni cudno,da zagrabijo vsako priliko za zasluzek...
V nekem intervjuju je Milena Zupancic rekla,da je edinkrat,da je zasluzila malo vec, ko je posnela reklamo za kofet...