Šur. BMW e34, ki so ga nehali delati leta 1996. Če me spomin še ni zapustil - dolgo je že tega - v kufru je imel tri žarnice... :-DRetorično vprašanje: Je že kdo videl avtomobil, ki ima solidno osvetlitev prtljažnika?
Iščem lične LED module, da bo zadeva dovolj svetla in solidno izgledala (NE bling, bling).
Je že kdo počel kaj podobnega?
Izjema potrjuje praviloŠur. BMW e34, ki so ga nehali delati leta 1996. Če me spomin še ni zapustil - dolgo je že tega - v kufru je imel tri žarnice... :-D
Kako zvezat mi je kristalno jasno.Teh led svetilk imaš kolikor hočeš. Samo poguglati je treba in izbrati. Tudi pri nas, še več pa na Aliexpressu. Take, ki se prilepijo in take, ki se zašravfajo. Zvežeš pa pač na kabel od originalne luči
seveda smo, pa še bomoJe že kdo počel kaj podobnega?
vsak avto ima luč (original luč) v prtljažniku. Iz nje potegneš kable za napajanje.Kaj več o originalni luči? Si že prej imel luč notri?
Corolla karavan s taboljšo opremo ima kar OK. Na obeh straneh LED trak.Retorično vprašanje: Je že kdo videl avtomobil, ki ima solidno osvetlitev prtljažnika?
Iščem lične LED module, da bo zadeva dovolj svetla in solidno izgledala (NE bling, bling).
Je že kdo počel kaj podobnega?
Matko sprašuje za avtomobile, ne za karjoleCorolla karavan s taboljšo opremo ima kar OK. Na obeh straneh LED trak.