Osvajanje že zasedene/ga

Kaj narediš, če bi rad imel zvezo z nekom, ki je že v zvezi? :D

• Skupaj glasov
    129

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Ker že dolgo časa ni kakšne teme v bitki med spoloma, me zanima kaj pravite na tole:

Spoznaš neko žensko in ratata prijatelja. Ti bi rad nekaj več, samo kaj, ko je ona že par let v zvezi
shocked-1.gif

Sicer res neveš kašna je ta zveza, lahko da je zelo dobra, lahko da bolj slaba, samo še vedno lahko poskusiš.

Kaj nardiš? (sem naredil še anketo)

Po moje je bolj prav, da pustiš zvezo pri miru, in ne poskušaš narest koraka več, temveč da ostaneš prijatelj, in si na standbyu, če njej slučajno zapaše
grin1.gif

Kaj pa vi?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne obstaja termin "ostaneš prijatelj in si na standby-u".

Ali si prijatelj ali jebač.

Dodaj opcijo 5: Postaneš njena prijateljica, upajoč na sex, na katerega ona ni niti pomislila in tudi ne bo.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
to se vedno za enga slabo konca... sicer pa take prijatlejske zveze znajo sam babe furat (ces sem vezana, ampak mi je fajn cele dneve s tabo prezivet - fukal me bo pa en drug, a velja.), zakaj? verjetno neka genetska napaka, al pa hormonsko neravnovesje.
evil.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Po moje sta samo dve možnosti: ali postaneš "prijateljica" - se pravi odmisliš morebitni kaj več in si pač frend v pravem pomenu besede ali pa se odstraniš iz tega prijateljstva. Varianta ostati prijatelj in biti na standby je pussy...kaj boš sto let čakal in skakal okrog nje, češ mogoče mi bo pa dala? Pol te bo pa po možnosti še prav prefinjeno skenslala iz svojega lajfa. Oziroma, če vprašam drugače, kolikšna je verjetnost, da boš ti njen novi honeyboo? Po moje takšna kot pri zavarovalnicah.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
lepo si napisala, 95% moznosti je da te po nekaj letih odjebe, na prefinjen ignorantski zenski nacin. Teb ni nic jasno, je pa res da se potem verjetno na novo rodis...mors si poiskat nove kolege in kolegice, +je edino da ze znas pisat in brat.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to se vedno za enga slabo konca... sicer pa take prijatlejske zveze znajo sam babe furat (ces sem vezana, ampak mi je fajn cele dneve s tabo prezivet - fukal me bo pa en drug, a velja.), zakaj? verjetno neka genetska napaka, al pa hormonsko neravnovesje.
evil.gif

Tega so dejansko samo ženske zmožne. Si ne predstavljam, da bi se z eno žensko, s katero ne bi hotel imeti nič, vztrajno družil in prijateljeval, z namenom dobiti nekaj komplimentov in pihanja na dušo.... Škoda časa in energije. Pa še neprijetno bi mi bilo, če bi vedel, da trza, meni pa ni (aja, ženske vedno rečejo - pa sploh nisem vedla, da hoče bit kaj več kot prijatelj
hysterical-1.gif
).

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
do zdaj bi se že lahko navadle ne, da če se motaš okol nje da se z nekim motivom
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
to bi lahko lepo v prvem razredu punce naucili, zakaj je temu tako..ker celo dopuscam, da so tolk smotane in naivne da nekatere res ne vedo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ko sem v zvezi, ne spoznavam novih osebkov moskega spola -ne na tak nacin da bi z njimi hodila po pijackah in da bi si lahko zacel karkoli domisljat. Zivjo kako si in adijo, lepo se mej.

Ce mi je kdo vsec, ki je zaseden, in to ugotovim sele po tem ko sem ze deep in shit, ga pustim na miru in samo upam, da ga bom cimprej pozabila. Ce pa za nekoga ze vnaprej vem, da je zaseden ga pa se pogledam ne -okej, pogledam ze, ogovorim pa sigurn ne, kaj sele da bi sla s takim na pijaco.

Vse se vraca, vse se placa...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
LOL, lepo ti tece pisana beseda, a kaj ko si drugace ravno ti taka naivna trola, vsaj po n tvojih postih sodeč.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOL, kaj res? Kdaj sem pa napisala da sem se zagledala v kaksnega ZASEDENEGA? NIKOLI.
smirk-1.gif

Tist o katerm sm pa pisala, je blo pa neki drugega -sva se poznala ze predn sm bla v wnb zvezi.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
ko se začnete/jo zasedene ženske zapletati s tipi, delate/jo to z nekim namenom.....

ko je namen izpolnjen je pa druga stvar kako naprej...

malo nižje je enaka tema...

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Kokr bi stajrci rekli :D tica vun pa bos videl kaka bo reakcija
grin1.gif

Maddona rekla: it's human nature
grin1.gif
tko da osvajas lahko vse in povprek, koliko bos pa osvojil je pa druga stvar :D
JE pa toliko bolj zanimivo ce je ze zasedena
grin1.gif

aja pa vecji rush je ker lahk dobis okol kepe
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Pa kolko vidim tipi nimajo nekih predsodkov, tako, da... Eni so ful napadalni, tako, da boljše za žensko, da ne hodi sama naokrog.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Seveda ja :D ce jo bo pa njen tip zaklepal doma ko psa, ga bo zihr prevarala prvic ko bo sla vn
smile-1.gif

Zenske ste se bolj pokvarjene kot moski.
grin1.gif

Vsak tip se bo hitr odmaknu ce mu bo znala zabit kajlo nazaj, ce je pac nezna/noce je pa ze to indikacija da je ready 4 action
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Dodaj še 6. možnost: če je voljna, se imaš luštno dokler gre, ko njen fant izve, se delaš kot da je ona vsega kriva in da je rekla da je samska.
grin1.gif