Osmice v maju 2014

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Malo sem gledala po netu, pa nisem našla neke prave zadeve.

V maju bi nas šla skupina cca 12 ljudi za 2 dni na eno osmico.
Pogoj, da se lahko tam tudi prespi - saj ponoči ne bomo vozili nazaj domov.
Fino bi bilo tudi, da imajo živo glasbo...

Iz prve roke kaka zadeva?

HVALA
roza.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Abram ima med prvomajskimi prazniki... takrat nas žal ni. Smo na drugi lokaciji.
Po prvomajskih pa je še zelo malo osmic...zato sprašujem.

Na tem linku sta napisani samo:
Osmica pri Branovih,Milos Skabar
in
Osmica pri Vidi in Dušanu, Brestovica pri Komnu

Temu zadnjemu sem pisala celo mail, a ni odgovora...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
v brestovici nima sob. lahko pa greš v brestovico in spat k abramu. ene dobrih 5km oddaljeno eden od drugega.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skala pravi:
v brestovici nima sob. lahko pa greš v brestovico in spat k abramu. ene dobrih 5km oddaljeno eden od drugega.

Ravno zato bi kar "tam" na osmici prespali....da ne bi bilo treba vozit vsaj 4.ih avtov...
wink-1.gif

Ker spili bomo sigurno nekaj...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
pri osmicah je zgolj izjema da imajo sobe. tako da ta tvoj načrt ne vem če bo zvedljiv. čene najemite dva kombija.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Hm, nočitev za 12 dni v (okolici) osmici zna biti kar izziv.
Sam bi na tvojem mestu poklical na osmico in jih povprašal, kje se da prespati. Pa se potem z njimi poizkušaš dogovorit za prevoz.
Če ne pa mene pokliči, pa vas bom jaz razvozil
grin1.gif
.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Mi hodimo že kr nekaj let na osmice, pa nam še ni uspel se zmeniti za prenočišče za cca. 10 ljudi, tko da smo se vedno mogl sprjaznt da je nekdo vozil nazaj oz. enkrat smo vzeli taksi do NG.

Kar se tega tiče so kr nefleksibilni.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
hmmm...
Zaenkrat sem našla Osmico "pri Vidi in Dušanu", Brestovica pri Komnu (vinarstvo Rebula).
Nimajo sob, lahko se pa kampira pri njih
cool-1.gif

Je že bolje kot nič
wink-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Pol pa ne bi bila več prava osmica ... že tako so jih podaljšali in ne trajajo več 8 dni ...

Kakšne sobe znajo imeti tiste osmice, ki so v drugih terminih turistične kmetije ... navadne osmice pa so ponavadi brez in se odvijajo 2x letno.

Ta večje osmice ponavadi dobivajo goste tudi z avtobusi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Glede na to, da strežejo alkohol, v večini primerov v prekomernih količinah, bi lahko poskrbeli za razširjeno ponudbo. Sj nebi blo zastonj.
osmica ni hotel. še tako v večini osmic hrano kupijo v tušu ali kaki drugi poceni trgovini domače imajo pa samo vino. da bi imeli še prenočišča... ajajajajajajaj. tudi zato smo kjer smo.

@pumax pazi ker občina komen je zajebana. da te nebo kdo kaznoval, ker kamiraš na prostoru, ki ni namenjen temu
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
da, živimo v sloveniji, kjer je normalno da se nekdo ne more občasno alkoholu odpovedati in voziti domov trezen - pa saj ni potrebno da je vedno en in isti...

in kje bi dobil balo sena če pa živine nimajo. pa bala sena to je prenočišče na črno...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik skala pravi:
da, živimo v sloveniji, kjer je normalno da se nekdo ne more občasno alkoholu odpovedati in voziti domov trezen - pa saj ni potrebno da je vedno en in isti...

in kje bi dobil balo sena če pa živine nimajo. pa bala sena to je prenočišče na črno...

Ja, na osmico bom šel in ne bom pil. Zame je osmica 1-2x na leto in takrat bom še voznik.

Seveda nimajo živine, pršut pridobivajo iz grozdja. Vedno se lahko izda račun za prenočitev na bali sena.

Pejt jest čokolino pa ne odgovarjaj več na moje poste.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Ja, na osmico bom šel in ne bom pil. Zame je osmica 1-2x na leto in takrat bom še voznik.

Seveda nimajo živine, pršut pridobivajo iz grozdja. Vedno se lahko izda račun za prenočitev na bali sena.

Pejt jest čokolino pa ne odgovarjaj več na moje poste .
torej vidim da si velik poznavalec osmic... pa še na tvoj post odgovarjam.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če jih na linku ki sem ti ga dal ni potem enostavno ni osmice. pika.
najemi lovsko kočo za dva dni in to je to.