osebni zdravnik v LJ

sass

Guru
1. sep 2007
5.204
845
113
Menjam osebnega zdravnika in me zanima, če mi lahko kdo priporoča katerega v LJ. pri trenutnem me moti predvsem to, da je prezaseden in traja en teden, da pridem na vrsto, vsi ostali, ki sem jih kontaktiral, pa ne sprejemajo novih ljudi.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Menjam osebnega zdravnika in me zanima, če mi lahko kdo priporoča katerega v LJ. pri trenutnem me moti predvsem to, da je prezaseden in traja en teden, da pridem na vrsto, vsi ostali, ki sem jih kontaktiral, pa ne sprejemajo novih ljudi.

Vidiš, zato si pa tudi pri svojem čakal toliko časa. Vsi dobri so polhni...
frown-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.204
845
113
za 1× letno napisat recept ali napotnico je vsak zdravnik dober. ne pa, da po enem tednu vročine, ko mi ne gre na bolje, najprej 2 dni klicarim, da sploh dobim sestro na telefon, potem pa mi odgovori, naj pridem na pregled konec naslednjega tedna, ker ima prej vse zasedeno. po enem tednu se bom že sam pozdravil, ali pa še bolj zbolel.
skratka, vzamem vsakega zdravnika, pri katerem sem na vrsti v roku enega dneva.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Na vrsti si v enem dnevu pri vsakem zdravniku. Enkrat pokličeš, če se sestra ne oglasi greš osebno tja. Če si bolan seveda. Če te pa zavrne greš pa mirne duše v dežurno.

B81

22. jul 2007
36.884
10.452
113
Greš zvečer k dežurnemu..če vročina ne popusti. Al kak?

sass

Guru
1. sep 2007
5.204
845
113
dežurni zdravnik, to obstaja? govorim konkretno za ZD Moste. če ga imajo v tem ZD, potem se ne mislim več ubadati z mojo zdravnico, ampak bom raje šel direkt do njega.

sass

Guru
1. sep 2007
5.204
845
113
odlično, hvala. sicer se danes počutim že bolje, ampak bom vseeno šel.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik sass pravi:

Moja novih ne sprejema. Prezasedena z razlogom.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

ampak še vedno niste niti enega predlagali
frown-1.gif

jaz se tudi odločam za menjavo, ker tale moja je bolj tako tako, popoldne dela samo ob sredah, za dopoldne it je pa preveč daleč iz lj do logatca se vozit in ure koristit. pa še selitev me čaka.

pa jst ponavadi rabim zdravnika za razne "bolezni" zarad katerih ne obležim doma, da bi imela bolniško.