Ortodont

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Ojla!

Odlocil sem se, da se koncno spravim k ortodontu in uredim spodnje zobe. Evrcke sem rezerviral, ostane mi iskanje dobrega in ne prevec zlatarsko (vsaj glede cene) navdahnjenega ortodonta. Priporocate koga iz LJ? Morda okolice? Tujina verjetno nima smisla, a?

Zelo hvalezen za odgovorel/priporocila.

LP,
PIC

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Sicer cen ne vem, ampak po govoricah so na hrvaškem cenejši (vsaj tukaj v Istri).

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Ja to je res, da so na Hrvaškem ali pa v Srbiji veliko cenejši... Ravno tako v Španiji.

Deklina je pa hodila k temule:
http://www.ortodont.info/prvastrort.htm
Sem bil parkrat z njo tam... Vedno urejeni, prijazni, vse je dalo zmenit, vedno si se glede termina dogovoril, natančni kot urce, nikoli čakal... Takšno kot bi zdravastvo moralo biti...
grin1.gif

Cene? Se mi zdi da nič drugačne kot pri ostalih slovenskih ortodontih, vsaj kolikor sem klepetal z drugimi...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
V Savskem naselju je g. Herman, blazno v redu, je tud zlo človeški.

EDIT: lol, nism vedla da je post pred mano o njem, sm šele vidla ko sm kliknla
grin1.gif

Torej ja, Herman uber alles
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Eni znanci so se lani odpravli skupaj v Beograd. V parih dneh so dobili vsi nove "bleščeče bele"
cheer.gif
zobe. Pravijo,da je veliko ceneje kot pri nas.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
V Savskem naselju je g. Herman, blazno v redu, je tud zlo človeški.

Ambulatorij?
grin1.gif
Cene so tudi po 1x višje tam... (iz mojih izkušenj)

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
točno to. zato sem se jaz odločila za dr. obrez oblak. za mercatorjevo stavbo. ful prijazni, ful hitr ti naredijo, pa plačaš za vsak obisk posebej. Najprej ti zalima brackete (zvezdice) - prozorne ali kovinske (za spodnje zobe je boljše vzeti kovinske, ker so tanjše in ni toliko boleče kot pri prozornih), potem ti da pa najprej tanek lok. to plačaš (odvisno od tega koliko zob imaš zamaknjenih - lahko ti naredi tudi samo 4 brackete, torej za spodnje enke in dvojke), potem pa vsak mesec hodiš na menjavo loka (cca.100€).

7. mar 2017
1
0
1
Samo ne k Obrez Oblakovi. Gospa je strokovna, moje stanje je bilo do leta 2011 brezhibno. Šele potem so se začeli problemi. Odstopanje obeh retencijskih lokov, ki jih je površno namestila, zalepila, iz tega kriva linija spodnjih zob, na zgornjih presledki, viden lok, vrnil se je križni griz, skratka katastrofa. Plačala cca. 3000€, dobila pa nametane zobe in psihične bolečine. Že več kot pet let se borim za svoj del pravice na Zdravniški zbornici in občutek imam, da ne bom ničesar dosegla. Nazadnje, ko sem kontaktirala isto ortodontkinjo, mi je rekla, naj si najdem drugega ortodonta, ki bo popravil njihove napake, češ iz razloga, ker dvomim v njihovo strokovnost. Za popravilo z njihove strani pa hočejo plačilo. Nikomur ne priporočam in ker vam želim samo dobro, povejte naprej.