Ortodont tujina (Hr, Madžarska) - kateri

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
A lahko kdo priporoča kakšnega? Da je seveda dober in ugoden. Pa cim bliže Mariboru, ni pa pogoj
smile-1.gif

Me je kar streslo ko sem videl cene pri nas. Baje so na Hrvaškem, Madžarskem precej ceneje.

Aja, bi pa bil lok za namestit, pa kakšno beljenje.

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Ne sprašujem zase. To so ji povedali pri nas, cena cca. 2000 €.

Mene bolj kot kdo je čigav terapevt zanima to kar sem vprašal.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Zvezdice stanejo cca 1500eur za zgornji ali spodnji del.. Se pravi če daš na vse zobe je to ~3000eur, plus, da vsak pregled je od 50eur, samo, da odpreš usta. Malo pogleda kaj zategne in dodaj še 50eur.
smirk-1.gif
Za samoplačnike je to res drag šport.

Kakšne so pa kaj cene v tujini, če so "toliko" ceneje?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Danes je doba interneta, everything is a click away.

Moras pa vedet da kvaliteta stane, usnjena cakalnica in lep nasmeh se ne pomenita uspeha.

Evo primer dobre poliklinike, je pa 250km away: www.rident.hr

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Ne sprašujem zase. To so ji povedali pri nas, cena cca. 2000 €.

Mene bolj kot kdo je čigav terapevt zanima to kar sem vprašal.

to kar si ti napisal, lok za namestit, je cena pri nas 10 eurov

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Zvezdice stanejo cca 1500eur za zgornji ali spodnji del.. Se pravi če daš na vse zobe je to ~3000eur, plus, da vsak pregled je od 50eur, samo, da odpreš usta. Malo pogleda kaj zategne in dodaj še 50eur.
smirk-1.gif
Za samoplačnike je to res drag šport.

Kakšne so pa kaj cene v tujini, če so "toliko" ceneje?

Tega sem tudi našel, vseeno hvala. Morda kakšen preverjen iz Zagreba. Ali Karlovac?

B81

22. jul 2007
37.603
10.902
113
Tu takoj prek meje na HR....popoldan dam naslov, ker zdaj ni mame doma...v glavnem, več kot enkrat ceneje, kot pri nas...

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Jaz sem hodil oz. bom šel še nekajkrat v Čakovec. Vse skupaj me je prišlo 1.500 € (zgoraj in spodaj). Prvič sem dal 500 €, potem pa vsakih nekaj mesecev 100 €. In so minila tri leta, jaz pa s filmskim nasmehom
cheer.gif

Če koga zanima telefonska, naslov,... v ponedeljek grem spet k njemu. Na zunaj ni stavba nič ekstra, je pa strokovnjak, zna slovensko (živel je v MB nekaj let). Mene je prepričal, da mi je izpulil vse štiri štirke in v dobrih dveh letih naredil svoje. Pri nas bi me prišla namestitev 400 € + 400 € (zgoraj + spodaj), potem pa še vsak mesec stotaka...
bonk.gif

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Super, bi prosil za naslove in tel. če možno
smile-1.gif

Stjepan Juras
Matice Hrvatske 2 (peš cona Čakovca...)
Čakovec
+385 40 311740

V ponedeljek in četrtek dela popoldan, sicer pa dopoldan.

Pokliči in se naroči na prvi pregled. Vse se bosta dogovorila... o trajanju, če moraš še prej kaj sam naredit pri svojem zobozdravniku, o delu, ceni,...

Aja - reci, da ti je povedal Branko iz Maribora... mogoče ti bo koristilo
tongue-1.gif

pupika26

Zelenc'
28. dec 2011
1
0
1
Pozdravljeni!
Vem,da je že kar velik časa od te teme,vendar se tudi sama odločam za nakup zobnega aparata. ker so pri nas ogromne cene,se odločam za nakup in terapijo v tujini.
Zanima me,kako je s tem ortodontom dr. Stjepan-on Juras-om ? ima kdo izkuš nje z njim? kakšne so kaj okvirne cene pri njih za fiksne aparate (zgoraj in spodaj) ? res,hvala vsem za nasvete in pomoč!